29 mars

heelllooo! jag är tillbakka från att ha vart i egypten i en vecka. och usch fyfan vad trist det är att vara tillbaka. allt är så kallt och grått och sjukt äckligt. som idag på pendeltåget tillexempel. det var sjukt äckligt, det var någon som hade kissat i vagnen och det var verkligen äckligt. men det var verkligen annorlunda i egypten, där var det typ 40 grader varmt och mysiga kuddcafeer med vattenpipor. mm det var verkligen härligt. jag har inte saknat någonting helt ärligt. kanske ett par kompisar men inget annat. men nu är jag tillbaka ändå och jag får väl ta ut det bästa av det!
puss hej !

21 mars

hejhej!
idag är det 2:a dagen på påsklovet! usch vad det är skönt, imorgon åker jag till egypen i en vecka. där är det typ 40 grader, alltså väldigt varmt! igår fyllde inez år, grattis på henne! snart ska jag åka till mormor och morfar och äta påsklunch. mormor är världens bästa kocka haha! idag vaknade jag ganska tidigt, ungefär halv 10. då kollade jag på nickelodeon, på all grown up. mitt favoritprogram, hihi! sen så gick jag upp och åt frukost och sen duschade jag. sen så klädde jag på mig och städade och igår packade jag ganska mycket. men nu måste jag gå och städa mitt rum, det är mkt som behövs göra innan man åker utomlands. pusshej!

18 mars

hejsan!
usch, nu står jag framför ett svårt beslut. ska jag klippa lugg eller inte? alla tycker olika.. usch jag har verkligen ingen aning jag testade hur det skulle se ut men jag har ingen aning. tänk om det blir jättefult liksom. aja men ng om det. idag var jag i skolan. jag hade franska, matte och so. sen var det lunch och så. sen hade vi svenska och vi hade en skitkonstig vikarie och sen hade vi no och där hade vi också en vikarie. efter skolan gick jag och isa hem till mej och åt bullar och drack te. sen gick vi in på datorn och kollade på youtube på massa filmer. nu måste jag gå puss hej ha det bra allihop!


18 mars

wow hejsan
snart ska jag dra till skolan, jag måste bara klä på mig och borsta tänderna. igår var jag med inez hela dagen och sen gick jag hem och var inne på datan hela dagen. idag ska jag antagligen inte göra något allts men imorron får vi påsklov. hhii, och för mig blir det sommar i helgen. skönt! jag ska bli jättejättebrun. men innan jag åker är hela lovet (asså skärtorstagen och långfredagen) uppbokat. allla vill ha sin del av miranda. hihi
men nu måste jag gå, jag ska gå till skolan strax. pusshej!

16 mars

hejhej!
åh herregud vad jag är glad idag! hhaha men jag berättar sen. jag vaknad typ halv 11, jag sov hos  inez med sofi. vi var tvugna att gå ut och köpa frukost (jag och sofi) för inez skulle duscha. vi köpte bröd, mjölk, saft och någon chokladkräm. sen så åt vi typ 100 mackor med chokladkräm och var inne på datan. sen tog vi massa kräm i hela ansiktet, det var asäckligt så jag behövde tvätta håret jättemycket för att få ut all kräm som fastnat! sen fixade vi iordning oss och sånt och sen skulle vi gå till sofi och häma pengar. ute var det askallt så jag frös jättemycket och vi tog massa fula foton och sånt. sen så kom vi fram till sofi och efter gick vi ut på åsögatan och vet ni vem jag träffade? BJÖRN GUSTAFSSON! asså han var så söt att jag tordde jag skulle svimma. jag fick en kram av honom och han var jättegullig. sen så gick han in i en port och nu vet jag var han bor. haha, jävla stalker! sen så var vi jätteglada och åkte till ringen och träffade astrid. sen så gick vi till mq och där träffade vi teo. hahah, han var helt cp. haha! sen så åkte vi hem till inez och gick in på datan och sa till alla att vi hade träffat björn och alla blev jättesura, hihi. sen åt vi massa ostmackor fast sen var jag tvungen och gå och hemma åt jag massa middag haha, nu är jag jättetjock! hihi! nu är jag inne på datan och pratar med kompisar. snart ska jag duscha och så, men vi hörs. puss, ha det jättebra!

13 mars

hejsan!
nu är klockan tjugo över åtta, alltså för tidigt för att sova. men jag är verkligen jättetrött, jag har lite feber också, typ 38 grader. sen så har jag typ jätteont i halsen fast jag är väldigt glad trots att jag är sjuk. vi vann matchen, mot hammarby! fast dom var jättedåliga, vi vann med 3-1, dom hade ett turmål.. när jag kom hem från matchen så frös jag jättemycket så jag drack en kopp te och kollade på ett avsnitt av greys anatomy. sen så duschade jag i kokhett jättelänge så det blev jätteångigt i badrummet. nu är jag inne på pa och bloggar lite, jag tror jag ska dricka lite mer te och sen ska jag sova, trots att det är så tidigt.
sov gott allihopa!

13 mars

hello!
idag vaknade jag ungefär 20 över 7 och gick upp och sminkade mig och åt frukost, och sen så borstade jag tänderna, klädde på mig och gick till skolan. sen så hade jag bild och det var jättetråkigt. sen hade jag träslöjd och det var också jättetråkigt. sen så hade vi lunch och det var helt okej, jga åt ris, grönsaker och qourn. fast på lunchen fick jag smör över alla mina kläder (hur hände det?) så jag fick låna en tjocktröja av louise. sen så hade vi projekttid och vi såg på film och gjorde dammsugare. sen så ville louise ha tillbaka sin tröja så jag fick gå hem i bara jacka, så jag frös ihjäl. sen kom isa hem till mig i 5 minuter fast sen skulle hon ha utvecklingssamtal så hon gick tillbaka till skolan. så jag gick in på datan och nu skriver jag blogg och ser på tv. jag ska snart göra lite mat för jag ska på säsongens första fotbollsmatch. det ska bli jättekul.
puss hej, ha det bra!

12 mars

hejhej!
idag har varit en ganska bra onsdag. jag vaknade runt sju och sminkade mej och åt frukost och sprang iväg till skolan, som jag visserligen kom försent till. sen så hade vi franska och det var tråkigt. sen hade vi engelska läxförhör och det var jättelätt, jag hade alla rätt. vi fick reda på våra resultat på engelskaprovet och jag fick vg +
sen hasde vi matte och jag räknade typ 10000 tal och sen hade vi gympa. sen åt vi lunch som va äckligt och sen köpte jag och louise, så onyttiga vi är, 5 stycken såna där pingvinstångar för 10 kr på ica. sen hade vi so och sen slutade vi. efter skolan åkte jag och louise till godisnågonting vad det nu hette och köpte chips. vi åt typ 100 gram var, haha! sen gick vi hem till louise och var inne på datan och innan jag skulle gå fick jag låna en jättesnygg jacka av henne. den var typ grön, hihi. sen kom jag hem och tvättade och kollade på greys och sen åt jag mat. från någon restaurant, något indiskt typ. sen duschade jag och nu ska jag kolla på först ugly betty (på datorn) och sen greys anatomy (på tvn)
puss puss, ha en bra kväll!


10 mars

hejhej!
idag hade jag rätt så tråkigt. jag vaknade kvart över sju och sminkade mig och åt frukost. sen sprang jag iväg till bussen. när jag kom till skolan hade vi redan börjat så jag kom lite försent. vi skulle vara i datasalen och skriva uppsatsen till svenskan. sen hade vi so, usch! det är verkligen jättetråkigt, det brukar ´vara mitt favoritämne men min lärare hatar mog och då är det inte riktigt lika kul.. sen så hade vi no, och jag skulle ha lämnat in mitt prov med kompletteringsuppgifter men provet är borta så det gick ju inte. fast min lärare vet ju inte om att mitt prov är borta och det MÅSTE vara inne i morgon, lycka till med det! sen hade vi lunch, och denhär veckan har jag bestämt mig för att äta nyttigt så jag åt i stort sett bara sallad. sen hade vi musik och jag spelade bas, haha. sen hade vi engelska och sen slöjd. klockan tre hade jag utvecklingssamtal och det gick nog ganska bra. sen så hade jag ännu mer slöjd och vi slutade tjugo över 4. sen kom jag hem och kollade jättemycket på greys anatomy och sen fixade jag lite i köket och sen så åt jag lite mat. sen kollade jag ännu mer på greys och sen letade jag i ungefär 1 timma efter mitt noprov fast det var helt försvunnet. sen har jag inte gjort något mer och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem, för han har vart och handlat och ska handla jordgubbste åt mig. men nu kom min syster hem så jag ska nog vara lite med henne.
puss godnatt!


9 mars

hejhej!
igår var jag på bio och så i am legend med isa isabella och louise. efteråt sov isabella hos mej fast vi somnade jättetidigt. i morse vaknade vi ungefär halv tio och gick upp ungefär 10 och åt frukost. sen klädde vi på oss och sminkade oss och sådär. sen kollade vi på tv och gick in på datan. fast sen var isabella tvungen att gå klockan halv ett så jag följde henne till bussen och sen gick jag hem. nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst.
puss hej ha det bra!


7 mars

tja!
hallå är det inte så att fredagar ska vara de bästa dagarna? ja så var det iallafall inte för mig idag. jag vaknade klockan 7 och sminkade mig och åt frukost och sånt. sen skyndade jag iväg till skolan och hade franska. tråkigt som vanligt. sen så hade jag svenska och var inne på datan och skrev värsta uppsatsen. sen hade vi no och gjorde dammsugare och sen var det lunch. det var äckligt! sen hade vi massa lektioner typ gympa och så. det var så himla tråkigt. efter skolan gick jag och isa hem till mig och gick ut med moses. sen gick vi in och gick in på datan. sen skulle vi typ sjunga singstar fast isa var tvungen att gå så jag gick in på mitt rum och såg på greys. det var hur bra som helst jag började faktiskt gråta lite, haha. efter det åt jag mat med mamma och pappa, och sen ringde mirjam (hon var på sin teater). då frågade jag henne om greys anatomy boxen jag ska få låna av hennes kompis men hon hade visst "glömt" den idag igen. fast då sa pappa att vi kunde ladda ner den istället så nu laddar jag ner hela säsong 2 av greys anatomy. fast det tar typ 1000 år. så nu har mamma och pappa gått upp till grannarna och jag sitter här själv och väntar på att jag sak ladda ner klart.
ha en bra fredag, puss!


5 mars

hejsan allihopa!
idag vaknade jag runt 7 och gick upp och sminkade mej och åt frukost och sen sprang iväg till bussen. jag kom lite försent till skolan och hade bild. det var hur tråkigt som helst! sen hade vi träslöjd, haha. det är jag asdålig på. sen var det lunch (någon äcklig massa!) och sen hade vi någon lektion där vi såg på film. efter skolan gick jag och louise hem till mej och hon fick låna en av mina oc-boxar. vi åt kokosbollar och drack te, det var jättemysigt! sen så gick vi in på datorn och var inne lite på pa. sen kom mirjam hem och louise var tvungen att gå. jag ska få låna en greys anatomy-box av mirjams kompis lycke! jag älskar greys anatomy. jag kollade igår det var så himla hemskt! jaja, när louise hade gått bytte jag om och sprang iväg till fotbollsträningen. där var det jättefå, nettan och vera och några till. efter träningen gick jag hem och åt. efter maten åt jag glass, hihi. sen duschade jag jättelänge och så gick jag upp och satte mej vid datan. då så hände världens hemskaste. jag vill inte gå in på detaljer men det går ut på att jag började bråka med min bästa kompis. nu är jag jätteledsen och sitter här och skriver. jag tror jag ska gå och lägga mej snart även fast klockan bara är 9. fast jag ska dricka en kopp te först och skriva klart min svenska uppsats. puss godnatt ha det bra!


5 mars

hejsan allihopa!
usch idag var en sjukt tråkig dag. jag vaknade klockan sju och sminkade mej och åt frukost och rusade iväg till bussen. sen i skolan fick jag tillbaka mitt franskaprov. jag fick vg, alltså helt okej. inte perfekt men jag är iallafall ganska nöjd! och sen så hasde vi en massa lektioner som jag inte minns, det ända jag minns är att vi åkte någon jävla skateboard med två hjul på gympan och att vi hade engelskaprov. det gick faktiskt jättebra (tror jag!). sen så hade vi världens äckligaste lunch som bestod av någon jävla bönsoppa så jag åt macka (som också var äckligt) och jag är fortfarande jättehungrid men jag orkar inte äta något. efter skolan åkte jag och louise till hm och kollade på smink och kläder. jag undrar var jajg ska hitta shorts och bikini tills jag ska åka utomlands, ingen affär säljer sånt än. sen kollade vi på åhlens, jag måste verkligen köpa inpackning mitt hår är så slitet det kan bli. usch! jag har hittat en som är både billig, bra och luktar dessutom supergott. sen åkte vi hem, man blir verkligen trött av skolan. så nusitter jag här och skriver, hungrig och trött och uttråkad! jag hoppas att eran dag inte var så hemsk som min, puss!

4 mars

hejsan.
idag hade jag skola men det var faktiskt riktigt kul (för att vara skolan, såklart!) jag började klockan 9.20 med franska, eller jag började inte egentligen för vår lärare var sjuk så vi hade håltimma. det var riktigt tråkigt tills en fyra kom fram men en mosad banan i en påse och kastade på mej. hon jagade mej jättelänge, haha. hon är helt störd, för hon skär sej i armarna och skolkar och röker och hon går i 4an liksom. är hon hlet sjuk eller? jaja, efter håltimman hade vi matte = jättetåkigt. sen så hade vi so som faktiskt var ovanligt kul (eller iallafall kul för att vara so) och sen hade vi lunch. det var äckligt. sen så hade vi svenska och sen no. vi ska göra dammsugare! jaja, sen gick jag hem och har inget att göra, jag har inga pengar på mobilen och allmänt tråkigt. jaja, det ska inte förstöra den fina dagen.

ha en bra dag allihopa!


3 mars

hejhej!
idag har jag vart i skolan, så himla trist. kan man ha tråkigare? jag var tvungen att gå upp tio över sju och jag åt ingen frukost så jag var jättehungrig hela dagen. sen vad jag i skolan och träffade alla och jag hade riktigt tråkigt. på no:n blev proven rättade och jag hade inte direkt jättebra resultat med tanke på att jag inte hade övat alls. sen hade vi håltimma från lunchen till engelskan. då åkte jag, isabella och isa in till drottninggatan, för jag skulle handla.. så nu är jag 525 kr fattigare men har längre hår, jävligt onödigt hihi!
sen var vi tvugna att åka tillbaka till skolan och hade engelska och det var helt okej, jag övade på provet på onsdag.
sen hade jag slöjd och det var så tråkigt att jag faktiskt somnade en liten stund. vi slutade klockan halv 5 och då gick jag hem. och nu kollar jag på tv och är inne på datan. ha en bra dag allihop!

2 mars

åh, jag vet jag har inget liv jag har skrivit 3 inlägg idag... jag har verkligen tråkigt. det enda jag vill är att det ska bli påsklov. mm, gud vad skönt det ska bli att bara åka bort i en hel vecka. jag ska åka till egypten. det är typ det enda som håller mig pigg just nu. att köpa kläder och skor till resan. jag måste köpa en bikini, och ballerinaskor och ett par jättefina skor som heter typ espadrillos eller något sånt. och massa bra schampo och inpackningar som skyddar håret mot solen. solen, asså gud vad skönt det ska bli att ligga och sola hela dagarna och bli brun och så.. det är bara två och en halv vecka kvar och jag vet inte hur jag ska klara mej tills dess. jag kommer ägna all tid åt skolan och gå ut och shoppa (hur jag nu ska klara mig med så lite pengar eftersom jag ligger 500 minus) och försöka att få tiden gå så snabbt som möjligt. stackars mig säger jag bara...

-

idag skulle jag få pengar av min mormor och morfar, 150 kr, en ganska liten summa men ändå, pengar. och så öppnar jag kuvertet och där ligger istället för en 100-lapp, en 500-lapp! jag blir såklart övelycklig men då får pappa syn på 500-lappen i min hand och säger att jag måste lämna tillbaka den! så jag ringer till morfar som såklart vill ha tillbaka den och nu så hellt plötsligt så har jag inte dendär 500-lappen som jag behövde så mkt! det är vekligen typiskt mig att ha saken rakt framför näsan på mig och sen bara låta det försninna som ingenting! så nu sitter jag här och gråter över pengar som jag hade i en minut. tragiskt va?


2 mars

idag har jag bara haft allmänt tråkigt. jag vaknade runt sisådär tjugo i 10 som jag gjort varenda dag på hela lovet, och gick upp och satte mig vid datan, så beroende som jag är. och så kollade jag på nickelodeon också, haha. sen åt jag frukost, fast jag inte var hungrig. sen tog jag en dusch. när jag hade duschat klart skulle mamma, pappa och ruben åka iväg till ett kafé, där alla mina storasyskon jobbar. jag fixade snabbt iordning mig och efter ett tag skulle jag också åka till kaféet men jag råkade missa min buss, så jag fick vänta i en halvtimma eftersom jag har ingen aning om hur man går dit.. men sen kom iallafall min buss och jag åkte till kaféet, men på vägen dit smsade jag jättemycket med sofi och erik. när jag kom fram till kaféet så köpte jag en hallontosca och någon slags juice, ovh smakade en bit chokladboll och pumpatosca. mums! fast vi var tvungna att gå ganska fort för det var så många som stod på kö. så skulle vi åka hem, men bussen hade precis gått så vi skulle alltså vänta i 20 min. då gick vi på en jättekort promenad men när vi kom fram till busshållplatsen så var det ändå 10 minuter tills bussen gick och vi stod där och frös, för idag är det verkligen jättekallt ute. även fast jag hade min jättetjocka dunjacka trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. men sen kom bussen och vi åkte hem. hemma slog jag på datan och sen har jag inte gjort något mer än vår jättesvåra läxa. vi ska typ lyssna på en låt och rita en bild som föreställer låten, det är hur svårt som helst. jag valde dancing in the moonligt. sp nu har jag lyssnat på den ungefär 30 gånger och kan den helt utantill.. jaja, okej det var idag..
nu måste jag nog göra klart läxan. ha en bra dag allihop!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0