Hårfärg?

Tjoho! Sitter uppkrupen i soffan och kollar på Wallander. Har varit skittrött och degat hela dagen, och ätit mat och sånt. Jag har säkert gått upp ett par kilo på den här helgen, jag har ätit otroligt mycket idag. Och igår med, haha. Men jag ska bättra mig... Imorgon är det som sagt 1:a december, då börjar julkalendern på tv. Jag har kollat på det sen jag var liten, men de nyaste är så jäkla dåliga! Haha, typ förra tex. Men jag kollar ändå. Det hör ju till...

Så imorgon blir det upp tidigt, innan 7, för att jag ska hinna med allt. Det var någon av er som frågade om hur min nya hårfärg, eller "nya". Det ser lite konstigt ut, både på bilder och i verkligheten. Men här kommer en bild, och jag kanske skriver imorgon bitti under julkalendern. Så vi hörs då, puss!


Söndag

Hej! Hur är det? Jag har ont i hela kroppen, och är jättetrött! Jag har sovit över med mitt lag hos min lagledare, och jag sov mellan två sängar, i en jättekonstig ställning, därav värken... Under dagen igår hade vi cup med mitt fotbollslag, det gick skitdåligt, haha. Men vi är bra på vanlig fotboll, utomhus med 11-manna, bara att jag suger på inomhusfotboll, haha. Igårkväll åt jag 2 påsar chips själv och drack 2 liter hallonsoda, fyfan vad illa jag mår... Haha!

Min söndag ska jag spendera genom att kolla på tv och typ sova, jag är så trött! Och kanske gå och köpa pommes! Mummes alltså! Och juste, idag är det ju 1:a advent, och imorgon 1:a december. Tänk, 24 dagar kvar till jul! Wonderful! Men nu ska jag kolla vidare på tv, och dricka lite te, I think. Puss!

Fredag

Aloha! Fredag igen, det känns så jävla skönt! Jag har varit i skolan idag, men jag slutade ungefär klockan 1. Men jag stannade kvar i nästan en timma, har ingen aning om varför men men. Jag ska snart iväg och träffa Sofi vid Espresso House, gud vad det var länge sen vi sågs. Ikväll ska jag träffa Isa och några kompisar, och inte göra så värst mycket mer.
Haha, idag blev jag galet sugen på chips. Estrella Sour Cream and Onion, och dipp till det. Ska nog köpa det ikväll när jag kommer hem, och kolla på Grey's! Men jag måste sova ganska tidigt, då jag ska upp typ klockan 7 för jag har fotbollsturnering någonstans lång borta och ska åka klockan 8.. Men nu ska jag väl fixa iordning mig och träffa Soffan snart, men vi hörs väl någon gång. Kramis

Torsdag

Hej på er!

Min dag började sjukt dåligt! Jag hade en jättehemsk dröm och så gick allt skitlångsamt. Och snön var borta så det var bara slask kvar, och jag som skulle möta Isa vid bussen glömde att sätta i linserna så när jag var på väg till bussen var jag tvungen att rusa tillbaka och sätta i dom, och på vägen tillbaka så tappade jag skorna. Och på gympan spelade vi basket och jag kunde inte kasta för min arm var helt slapp, pga. att jag tog livmoderhalscancersprutan igår... En hemsk morgon alltså!

Men senare var det faktiskt kul, jag hade det kul och så hände några jättebra saker under lunchen. Så nu är jag på skitbra humör. Pappa ska snart beställa pizza, gott va? Jag älskar pizza, men vem gör inte det?! Hmm, jag har inget mer att skriva just nu, jag är bara glad hehe.. Vi hörs senare, pussisss!

Onsdag

Hej!

Jag sitter och kollar på tv och är på topphumör. Jag har haft en otroligt bra dag, jag har haft snöbollskrig under lunchen och det var skitkul, bara det att jag blev attakerad av typ 10 personer på samma gång. Haha, jag såg ut som en snöboll efteråt, med smink runt hela ögonen och snö överallt. Men men, det var som sagt skitkul ändå. Och så "lärde jag känna" masså nya personer, eller inte känna men prata massor iallafall.

Snart ska jag springa iväg till teatern, men det är inte förns om 20 minter, och då hinner jag kolla vidare på One Tree Hill! Det är jättespännande, det är ett avsnitt om när det är "massaker", och det är skitläskigt. Jag vet vad som ska hända, och det är så jäkla sorgligt...  Nu börjar det, så jag skriver väl ikväll. Då är det Grey's! Puss

Hårfärgning

Hello!

Har nyss färgat håret, så här sitter jag, i soffan med nyfärgat hår och kollar på Christine. Mitt hår har väl en... mellanbrun färg just nu enligt mig, vet inte om det stämmer då alla har olika uppfattning om hårfärger. Men men, jag kan inte lägga in bilder just nu för jag orkar inte ta några, och så orkar jag inte hämta kamera, hehe. Imorgon har jag kort skoldag, endast tre lektioner. Fan. Jag kom nyss på att jag måste hitta 2 olika par stickor och göra en bildläxa till imorgon... Tja, jag får väl börja med det nu. Vi hörs, puss på er!

Tisdag

Hejsan på er! Hur mår ni? Jag är trött som tusan, men jag mår iallafall inte illa längre. Jag mår ganska bra faktiskt! Har varit i skolan idag, hade glömt typ hälften av alla mina skolböcker men jag behövde de inte så mycket. Jag presenterade min bok idag, eller en av mina böcker. Usch vad jag hatar att sammanfatta saker, jag tappade bort mig i stort sett hela tiden. Men det fick gå. Det var ju iallafall inte pinsamt, det var ju min klass jag gått med i flera år.
Under lunchrasten hade vi snöbollskrig, eller inte något stort utan vi kastade typ snöbollar på varandra hehe. Men jag hade glömt vantar så det gick inte så bra. Men en liten stund fick jag låna Albin Friedners vantar, då mulade jag några, hehe....

Efter skolan åkte jag till Åhlens och skulle köpa hårfärg, jag ska ju färga håret tillbaka till min naturliga hårfärg, ljusbrun. När jag letat upp en bra toning (mamma sa att jag inte får köpa permanent hårfärg, då det kan bli fel) så gick jag till kassan och skulle betala då jag upptäckte att jag hade glömt mitt bankomatkort hemma. Så det var bara att lägga tillbaka färgen och gå därifrån. Typiskt va? Men på vägen hem tröstade jag mig med en chai latte. Den satt bra i magen, jag som bara ätit lunch idag.

Idag ska jag ta spruta mot livmoderhalscancer, på något ställe vid Slussen. Känns lite småläskigt, jag är rätt rädd för sprutor och jag har hört att den gör ont. Fan.. jag är skitorolig nu! Jaja, det går säkert bra. Och på vägen hem/dit kanske jag kan passa på att köpa hårfärg. Och det hinner jag nog, för jag ska inte träna idag. Jag har ju varit sjuk och jag mår fortfarande illa om jag spinger/leker. Jag ska kolla vidare på One Tree Hill nu, och fixa te. Jag köpte skitgott igår! Puss babes!

I en landskap av snö...

Gud, det är verkligen mycket snö ute just nu. Jag är verkligen inte van med såhär mycket snö i november! Jag kom just in efter en liten lekstund ute med min vovvsing och min lillebror. Mitt hår är undefär hälften snö nu, och mitt smink har runnit ner en bra bit, hehe. Men mysigt var det iallafall! Jag ska kanske ut och köpa pepparkaksdeg snart, blev sjukt sugen på det. Men nu måste dricka något, jag är jättevarm av allt lekande, hihi! Hörs, puss puss puss!

Såhär såg det ut utanför mitt köksfönster under dagen. Och mer kom det...

Måndag

Hej bloggen! Jag är hemma från skolan idag, kände mig inte så kry när jag vaknade i morse så det kändes bäst så. Jag sitter i soffan med tofflorna på och invirad i en filt och kollar på tv, med mamma sovandes brevid mig. Hon är sjuk hon med. Haha, så det är två sjuklingar hemma idag, plus en hund! Jag kollade nyss ut genom fönstret och såg att det måste vara ett par decimeter snö ute nu! Det är helt sjukt, det är ändå bara november!? Och om en månad är det julafton, såg jag nu på datumet, jag menar, det är bara en månad!!!

Tänkte kolla på Gossip Girl-reprisen när den går på tv senare idag, jag missade den nämligen igår.. Idag har det väl inte hänt så mycket, jag var ju hemma. Jag har sett på tv, kollat på en film och tagit långbad. Imorgon tror jag det blir skola för mig iallafall, jag känner att jag inte bara kan sitta inne hela dagarna..

Nu ska jag nog ägna mig åt att måla naglarna eller något, fan vad uttråkad jag är! Vad ska man göra när man är sjuk då? Typ spela dataspel eller tvspel eller nåt, haha! Aja, jag tog lite bilder på snön förut men jag hittar inte "överföringsgrejen" eller vad man ska säga, den saken där man för över bilder till datorn. Så jag får göra det senare, då hörs vi! Kraaaam!

Wallander:Luftslottet

Hej på er! Jag sitter i soffan och kollar på Wallander:Luftslottet. Eller, tja jag har precis börjat kolla på den. Jag är skittrött och mår lite småilla, vetefan om det blir skola imorron. Jag har iallafall utvecklingssamtal imorron, så jag får hoppas att jag kan gå till skolan då just pga. det. Jag var som sagt på födelsedagsfirande idag hos min syster, och jag gav henne en film. Pans Labyrint heter den, sjukt bra verkligen! Älskar den!

Jag ska dricka lite te nu, och ta det lugnt och försöka bota mitt illamående. Så imorgon hörs vi, puss på er!


Söndag

Hejsan! Jag skrev inte igår, som ni kanske märkte, av den anledning att jag låg och sov och var sjuk hela dagen igår. Jag hade nämligen fått vinterkräksjukan. Usch, jag mådde verkligen sjukt dåligt. Jag låt och sov/spydde hela dagen, och jag kunde inte göra någonting. Men i natt gick det över, eller tja, nästan iallafall. Jag vaknade runt 2 och så nästan skrek jag till mamma och pappa som låg i rummet brevid: JAG MÅR INTE ILLA LÄNGRE! Haha, så överdramatisk.. Aja, jag mår iallafall mycket bättre nu än igår, trots att det inte är riktigt bra än!

Idag fyller min syster 26 år, och vi ska åka hem till henne och fira. Jag ska ut på stan snart och köpa en present åt henne. Jag vet inte vad jag ska köpa, kanske en film eller något. Ute är det iallafall snö, jag gick ut med lillen på morgonen och det var skitkallt ute. Men jag gillar det, iallafall för stunden. Jag och mamma kollade i the Body Shop's tidning vid frukosten, och vi hittade massa saker som vi ville ha. Tex. en julkalender med 24 julklappar, en för varje dag innan jul. Den sa mamma att jag skulle glömma att jag hade sett, hihi...

Nu ska jag nog ta mig något att dricka, jag är helt uttorkad fortfarande. Men jag kanske skriver senare, jag vet inte om jag kommer vara inne på datorn så mycket idag. Puss på er!

Fredag

Hej på er!

Jag sitter hemma i soffan och kollar lite på tv. Jag har varit i skolan idag, och sen åkte jag, Louise och Sara till Ringen och jag köpte en snygg väska. Jag hade franskaprov idag och det gick väl sisådär. Jag kunde inte allt men ganska mycket.. Ikväll ska jag äta tacos men min familj och sen ska jag göra något. Jag kanske ska sitta barnvakt (hemska tanke, på en fredagkväll!) men det är bara kanske. Om inte ska jag nog ut, om jag får tag på någon.

Nu kom mamma hem och jag ska prata lite med henne, men jag skriver kanske ikväll om jag hinner. Och en liten ps. till alla ni som kommenterar. Det är jätteonödigt att kommentera elaka saker till någon man inte känner, eller känner.. Så ni kan gärna sluta med det. Tja, jag hade väl inget mer att skriva just nu, det har inte hänt så mycket idag. Puss och kram!

Plugg

Hejsan. Jag sitter och kollar på en film med min syster, och spelar spel på datan när jag egentligen ska plugga. Jag har ju franskaprov imorgon. Fan också. Jag kan ingenting. Jag har varit barnvakt ikväll till min lillebror, eller han var hos en kompis ett tag så jag spelade Guitar Hero istället. Men sen nattade jag honom iallafall, det var mysigt. Nu ska jag pluggpluggplugga. Jag ska göra det ett tag och sen ska jag sova. Jag är helt död, jag är så trött. Vi hörs imorgon, då blir det helg. Yes! Puss puss puss!

Rockaren lirar!
Jag pussar min inte alltför pigga lillebror *hihi*

Torsdag

Hola! Hur är det? Jag är trött, och frusen och irriterad. Jag sitter i soffan och kollar på tv, och myser med lillen. Jag ska snart ta ut honom och sen eventuellt gå och handla en grej om jag hinner. Idag kommer ju barnbidraget! Awesome! Har varit i skolan idag, och jag hade ingen sista lektion då vi gick och kollade på en konsert istället. Det var några som går i min skola som hade övat in en massa låtar och spelade upp dem.

Nu ska jag väl gå ut med hunden men jag skriver väl ikväll om inte annat, jag ska vara barnvakt till min lille hund. Hugs!


Onsdag

Hej på er!

Jag är på sjukt bra humör idag! Det har hänt några små saker, ni vet sånt som gör vardagen helt okej, nästan bra! Aja, humöret är iallafall på topp!

Har varit i skolan idag, och slutade lite över 2, men jag kom inte hem förrns nyss. För att jag hade glömt nycklarna, haha klantiga jag. Snart ska jag iväg till min teater, och efter det ska jag på bio med min mamma och syster. Vi ska se Låt Den Rätte Komma In. Aaah, jag är fett pepp, jag har läst boken och den är världens bästa! Jag ska börja fixa mig nu så jag kommer i tid till teatern men jag skriver väl när jag kommer hem från bion. Kyssar!



Gratismode.se

http://www.gratismode.se/

Jättebra hemsida, precis som de andra "gratissidorna" bara att man kan välja vad man ska få, alltså tex. presentkort på valfri affär, eller bicheckar eller trisslotter. Yes, så bli medlem, skitbra!


Tisdag

Hola!

Hur mår ni? Jag mår bra, dock på dåligt humör pga. av det här jävla skitvädret. Det regnar, och blåser och är kallt. Fan vad äckligt det är, usch. Jag har varit i skolan, det har varit en helt vanlig skoldag, bara att jag hade håltimma där franskalektionen skulle ha varit. Nu är jag hemma, jag kom hem för ett litet tag sen och dricker just nu te och kollar på tv.

Senare idag ska jag träna, men jag vet inte om jag går på fotbollen. Tja, pga. vädret alltså. Men innebandy blir det i varje fall. Jag är riktigt trött, så jag ska vila lite nu, och kanske äta något. Hugs!


I'm in love...

...with an ice cream! Nej, jag skojar inte, den är så god! Jag vet inte vad den heter, men det är gräddglass med kolasmak och gud vad det är gott! Jag sitter och läser lite i en bok från skolan som jag redan läst säkert 5 gånger, men jag ska lämna in en resension nästa vecka (tror jag!) om någon bok så jag tog bara en.

Det var ingen hemma ikväll förutom min syster och hennes kompis så vi fixade mat på egen hand. Jag, som inte är särskilt känd för att vara en bra kock, värmde vegetarisk lasagne i mikron, och syrran gjorde något annat. Sen har vi spelat lite Guitar Hero och sånt, och jag har spelat lite Bubble Struggle: Rebubbled 2. Nu ska jag läsa vidare i boken min och äta min nya blivande pojkvän. Puss!


Måndag

Hejsan på er! Måndag igen, jag är trött som vanligt efter den långa skoldagen. Efter skolan skulle vi ha stannat kvar och pysslat och gjort julpynt till cafeterian men ingen kunde idag så vi tar det nästa måndag. Under lunchen pratade vi också om den kommande klassresan som vi ska göra. Vi hade skitroliga förslag, så vi behöver typ bara prata med la klass och sen så samla in pengar.

Jag sitter och kollar på när min syster och hennes kompis spelar Guitar Hero, och jag blir så suktad, hehe nej men jag minns när jag och Isa och Louise gick hem till mig varje dag i våras och spelade. Haha, det var tider det.. Nu ska jag fixa något att äta och dricka, så later! Kyss

Tråkar

Jag har riktigt tråkigt just nu. Större delen av dagen har gått åt att att kolla på tv, och dricka kaffe och äta mat. Jag har inte gjort något av det jag skulle, som städa och åka till stan. Men men, det är sånt här söndagar är till för, att se på alla repriser på tv och gräma sig över att helgen är så kort. Jag har precis målat naglarna och sitter och tar kort med vår (jätte)gamla webbkamera. Pappa ville inte köpa en ny, så jag ska önska mig en i julklapp. På tal om julklapp, jag har redan kommit på flera julklappar jag ska ge bort, och min egen önskelista den ska vi inte ens prata om. Haha jag önskar mig så sjukt mycket.. Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och kolla på Grey's Anatomy som börjar nu. Puss


Jag just nu, cool tröja va?

Snö!

Fattar ni? Det snöar? Usch, usch, usch! Jag vill inte ha vinter, jag vill att det ska bli sommar igen! Jag gick ut på balkongen för en stund sen, då regnade det och var iskallt, men nu snöar det på riktigt. Det är vinter nu, usch...


Litet tips!

Jag har, genom många många färgningar, väldigt slitet  hår. Men på senaste tiden har mitt hår blivit mycket, mycket finare. Kankse inte färgen, utan jag menar mera att det har blivit mindre slitet och mera lättskött. Och det är pga. en jättebra hårvårdsserie. Nivea Intense Repair heter den och man kan köpa den på nästan alla affärer som säljer schampon/balsam. Jag har endast schampot och balsamet, men jag ska köpa inpackningen med för bästa resultat, men det funkar bra med det jag har. Så ni som har slitet hår, prova den för det är verkligen en räddning.


Söndag

God morgon! Jag vaknade nyss, väldigt tidigt men det får vara. Igår var jag som sagt på maskerad och det var skitkul, fast jag var tvungen att gå tidigare för Isa hade glömt ett par grejer hos mig. Vi kollade på en film igår också, Halloween hette den, och var en skräckfilm. Den var läskig, men sjukt överdriven och sånt. Nu är jag iallafall jätterädd för halloweenmasker av alla slag...

Idag ska jag nog städa och kanske åka till Åhlens och köpa ett par grejer. Mamma fick nämligen hem extracheckar eller vad de nu heter för 900 kr, så jag kan köpa massa fina nagellack. Jag tror att bilder från maskeraden kanske kommer senare... jag vet inte men men. Vi hörs senare darlings, puss!

Klara för la maskerad!

Nu är vi utklädda och klara, vi är skitsnygga! Haha! Vi ska väl gå om sisådär 20 minuter, och innan dess ska vi väl fixa det sista, typ. Såhär ser vi ut i nuläget;






Blä

Jag har tråkigt, tråkigt, tråkigt! Jag sitter på mitt rum och städar, eller försöker. Och så lyssnar jag på musik i hörlurar och är allmänt sur. Jag ska jag vara glad. Jag ska ju på fest ikväll. Varför är det en så jävla dålig dag då? Jag ska nog dra mig ner till konsum och köpa en stor påse surt godis som matchar mitt humör. Och en massa choklad också... Nej det får jag inte kom jag på, jag går upp i vikt varje dag för jag äter godis så mycket, hehe. Nej det är inte kul, bara dåligt. Nu ska jag ta en kopp kaffe och städa vidare, ses!

God morgon!

*Gäsp*. Har ni sovit gott? Jag vaknade typ 8 gånger inatt/i morse, av olika saker. Riktigt oskönt, men som tur var somnade jag om på en gång. Jag är trött, jag vill bara gå och lägga mig igen! Men det går inte, jag måste hålla mig vaken hehe. Ikväll ska jag som sagt på en halloweenfest, och jag ska nog vara hippie, om jag hittar några hippiekläder dvs. Men jag ska kolla vidare på mitt favoritprogram nu, Avatar heter det. Hehe, det går på Nickelodeon och är skitbra verkligen. Vi hörs nog senare idag, jag ska ju stanna hemma och fixa mig hela dagen... Kyss!


Fredag

Hello! Nu är det fredag igen, och det är helt underbart tycker jag. Jag älskar fredagar, de är så sjukt bra. Jag har varit i skolan idag, och jag hade gym på morgonen. Det är skitkul, men sjukt jobbigt. Jag dog lite, haha. Sen efter skolan gick Isa och jag hem till mig och drack te och pratade och när mammsen kom hem gick vi in på mitt rum och sov. Och tog skitsnygga bilder. Okej, jag skojar. De var skitfula, eller konstiga haha. Isa ville ta på våra fötter, jag hatar fötter. Haha, och sen så laddade vi in bilder på facebook och så, vi hade det riktigt roligt.

Isa gick i varje fall nyss hem, och snart ska vi äta middag (riktig fredagsmiddag) och sen ska jag nog ut och träffa Sofi och ett par till. Imorgon har jag ingen tennis, så jag ska träffa Elin ett tag, men sen ska jag träffa Isa och vi ska fixa oss inför Isabellas "lite" försenade halloweenmaskerad. Jag kanske skriver ikväll, antagligen inte. Men vi hörs senare, typ imorgon, pussen!


En av de cp fot-bilderna vi tog.....

ÅH, fiiiiiiiiiiiiin............ inte.

Jag är så snyggggggg! Hahahihihoho


Torsdag

Hej på er. Har ni haft en bra dag? Jag har haft en någolunda bra dag, rätt bra iallafall. Jag känner mig så sprallig hela tiden, mest för det händer mig helt osannolika (iallafall enligt mig, haha!) saker så jag blir glad överallt! Jag har varit i skolan hela dagen, jag är därför jättetrött. Vi slutade för ca 40 minuter sen och jag har varit ute med lillen redan och sitter just nu och kollar på lite tv. Men jag måste egentligen plugga, jag har matteprov imorgon och läxa i engelska.

Jag ska fixa te nu, men jag skriver väl nog ikväll om jag inte är helt död efter allt plugg. Pusssssssss

Godnatt från mig

Jag ska sova typ nu... eller äta lite mer brownie och ta en kopp te och SEN sova. Jag är trött nu. Man blir det efter en hel lång dag i skolan. Och imorgon blir det ännu längre.. Jag går mellan 8.20-15.10. Lång dag. Men nu ska jag verkligen gå, min mamma och syster sitter och diskuterar hur äckligt mycket dator vi använder i vår familj. Hehe, usch faktiskt... Men vi hörs imorgon, godnatt!


Onsdag

Hola.......

Jag kom hem nyss... eller för ett tag sen. Jag har varit och handlat lite grejer på Ringen, och sitter just nu i soffan och myser i mina nya mysshorts (som jag själv har sytt, hihi!) och dricker te. Min syster kommer nog snart hem och då ska hon ta ut lillen. Senare idag har jag teater, klockan 17-18.30. Men jag ska vila lite nu, vi hörs ikväll. Hugs!


Sjukt dålig bild, men det är iallafall shortsen =)



Asså den är svart, som på första bilden men det blev lite konstigt med färgerna..


SNYGGA nagellack!


Nagellack nr. 2, Marrakesh. Det syns inte så bra här, men det är typ hallonrosa. Snyggt va?

The Sisterhood of the Travelling Pants

Sitter och kollar på den nu, den går på trean. Den är ganska bra, men jag tycker boken är en biljardes gånger bättre. Det är min sommarbok, eller sommarböcker, det finns ju flera. Skitbra, filmer är dock sämre men men. Nu ska jag kolla vidare, vi hörs imorgon. Godnatt, puss!


En jävligt bra dag

Hola! Jag är på så jävla bra humör! Ah, jag dör vad jag är glad! Jag har haft en skitbra dag allmänt! Men så hände en sak, så jag var uppspelt under hela franskan och lunchen, hihi. Jag håller på att sy ett par jättesöta lila pyjamasshorts på syslöjden. Imorgon ska jag sy klart dem, och då kanske jag kan fota dem eller något!

Haha, jag fick "nyss" en kommentar där det står att jag "tittar på tv 24/7". Hahaha, klart jag gör. Jag är en nörd, på typ alla sätt. Jag är tv-nörd, data-nörd, spel-nörd, haha på alla sätt. Men jag står för det iallafall, fast jag har ju fler intressen. Jag är ju med kompisar och sportar och sånt, men.. jag jag kollar på tv 24/7. Och såklart gör jag det nu, hehe.....

Klockan 5 ska jag iväg på fotbollsträning och direkt efter det ska jag på innebandyträning. Och ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewifes (PÅ TV!) så jag skriver väl då. Ciao!

I skolan

God morgon bloggen! Jag sitter inne i datasalen och spelar spel. Jag är redan klar med uppsatsen och har ingen bok att läsa så jag har heller inget att göra i klassrummet, men spela spel är alltid kul, hehe. Innan lektionen spelade vi lite fotboll, eller rättare sagt. Jag sparkade upp bollen i taket. Hahaha! Men jag ska spela vidare nu, hörs sen. Pussis & kramis


Blablabla

Haha, ibland kommer jag bara inte på någon vettig rubrik...


Jag har iallafall kommit hem från skolan nu, och jag sitter och kollar på tv och äter nachos med ost, och dricker te. Har haft en ganska vanlig måndag, inte mycket har hänt förutom att vi har varit lite allmänt galna, som vi brukar vara. Märkte ni hur dåligt vädret var idag eller? Speciellt nu fram på eftermiddagen, usch det bara regnar. Det är inte riktigt lika kallt som förut (som tur är!) men det är jätteblött överallt. Nej, usch. Hösten är inget jag gillar.. Nu ska jag äta mera, hihi. Kram!





Måndag

Godmorgon allihopa!

Har ni sovit gott? Jag hade lite problem med att somna men sen gick det fint. Jag drömde inga mardrömmar (yes!). Idag är det iallafall början på en ny skolvecka. Herregud vad snabbt tiden går, det känns som om det var igår som det var måndag. Jag har ett prov denna veckan, matteprov, men det är lätt.. hoppas jag!

Förlåt att jag inte skrev något mer igår, men jag var inte på humör. Istället skrev jag ut min svenskauppsats som ska vara inne idag och åt Ben & Jerry's. Vi tog 2 halvliterspaket (!) i Cookie Dough såklart, och även den nyaste Half Baked. Den var jättegod, och hade mjuka browniebitar i sig. Mums! Tillbaka till saken, jag kan visa det jag shoppade igår (ett par jeans och ett superdupersnyggt nagellack). Men jag måste fixa iordning mig nu, men jag skriver efter skolan. Ha en bra dag, pussen!

Söndag

God morgon! Jag är trött, fick inte sova hur länge jag ville, mamma väckte mig men men. Jag somnade ganska sent igår, så just nu är jag dödstrött. Jag sitter och kollar på Nickelodeon och äter frukost. Just nu är pappa, mamma och RB ute med min vovve, men när de kommer hem ska jag prata med pappa om la camera.

Idag ska jag gå och fika och eventuellt köpa något på stan. Och så ska jag spela innebandymatch. Jag är inte sugen på det, jag är skitdålig och jag orkar inte. Men mamma och pappa har tvingat mig att gör det ändå.. Haha juste, jag och pappa hittade min gamla MP3, och om den funkar är det ju asbra för min iPod är sönder.. Jag ska kolla vad det finns för musik på, säker jättegammal. Hihi, kul att veta ad man lyssnade på för typ 2 eller 3 år sen. Nwj, nu ska jag ladda in nya låtar förfan. Hihi, vi hörs senare tycker jag! Puss & kram!



Längtar till sommaren..

Jag vet att det är mer än ett halvår kvar till sommaren men gud, jag sitter och kollar på gamla bilder och sommarklänningar på datan och jag längtar ihjäl mig. Jag kanske åker utomlands i jul, men jag vill ha sommar nu nu nu! Så man kan gå i shorts och klänningar utan leggins eller strumpbyxor, och ligga och sola en hel dag. Gud, sommaren är så mycket bättre än vintern, ah jag blir galen!

Nej, men nu ska jag nog ta och fortsätta kolla på OC. Är inte ett dugg trött och jag har ingen lust att sova. Får väl gå upp sent imorgon istället! Och imorgon ska jag även försöka övertala min pappa att köpa en webbcam. Och en bra en, vi hade en för länge sen som inte direkt var av bästa kvalitet om man säger så. Men jag vill ha en, en som är bra! Men nu måste jag seriöst återgå till tittandet. Men vi hörs imorgon babes!


En sjukt snygg bild på systern min och mig i Egypten. Nej men seriöst, kolla mina bruna ben *saknar* ;p

Saturday!

Hello folks!

Jag sitter inne på mitt rum och kollar på tv och försöker städa. Det går dock inte så bra... Jag har varit på tennis, och jag hann inte skriva innan för min bror hade datorn.. Men jag skriver nu istället. Idag ska jag på middag i Gröndal, det är väl typ runt halv 7. Jag är inte direkt jättepepp, snarare tvärtom..

Jag vaknade iallafall ganska tidigt, klockan 11, för min mamma ringde och väckte mig.. Onödigt tycker jag! Jag har inte sovit så bra inatt, jag hade mardrömmar och vaknade varannan timme. Så på ett sätt var det ganska skönt att komma upp. Plus att jag fick lång tid på mig på morgonen, jag kollade på tv och åt frukost och sånt. Men ärligt talat måste jag städa nu, så jag skriver väl senare. Puss!

Hemmakväll

Som väntat blev det ingen utgång för mig, men jag hade en hemmakväll. Jag har haft det rätt jobbig ikväll och ska nog snart lägga mig i min säng och kolla klart på säsong 1 av Grey's Anatomy, om jag hittar den dvs. Jag ska bara kolla klart på Idol, och sen ska jag fixa lite te och sminka av mig och bums i säng. Mamma har köpt en jättebra rengöringslotion från Nivea, och en scrub också, de är jättebra faktiskt. Tänk om man kunde tvätta bort alla bekymmer och problem.. Det skulle vara så enkelt. Nej.. vi hörs imorgon, antagligen innan tennisen.

Kram!

Fredag!

Yes! Äntligen fredag! Veckan har inte ens varit så lång, men men. Sjukt skönt iallafall. Imorse hade vi gym på gymnastiken, det var skitkul, dock väldigt jobbigt. Sen har jag bara haft en massa tråkiga lektioner, alla våra lektioner är grymt långa, jag förstår inte poängen? Dels blir man klar typ när halva lektionen är kvar, och så blir man så uttråkad att man bara pratar resten..

Jag har nog inga planer för helgen, eller jag ska fika och typ på middag imorgon.. Och ikväll kanske jag ska hitta på något, eller det beror på om någon ska göra något kul som jag kan hänga med på. Om jag ska träffa någon, vilket antagligen inte blir av, ska jag iallafall äta en jättegod middag först. Men jag måste plocka ut ur diskmaskinen först, så vi hörs senare ikväll om inte annat... Puss!

Varm choklad

Hej på er. Jag sitter i soffan och myser med en kopp varm choklad och kollar på Vänner. Eller försöker, men jag är lite okoncentrerad då min uppsats inte är ett dugg bra.. Jaja, får jobba med den senare ikväll när jag kollar på EMA. Mamma hade gått ut och köpt "sprut"-grädde så jag har det i chokladen.. Och så köpte hon inpackning, jag ska sova med det tror jag. Det är väl bra för håret, eller? Det blir iallafall supermjukt. Jaja, jag ska fortsätta med uppsatsen, det är paus. Kram!


Haha, jag gillar mycket grädde...

Lång dag..

Äntligen hemma, efter veckans längsta dag. Från 8.20-15.10, och start med gympa.. Jag måste göra en gympa-läxa. Vi ska ha gjort en träningsdagbok, och sedan gjort en uppsats om det. Saken är den att jag tappade bort det pappret man skulle föra träningsdagboken på, men men...

Idag har jag som sagt varit i skolan, men jag är sp himla trött. Jag brukar vara trött, men inte så här trött. Jag försöker pigga upp mig med te, och pepparkakor men jag är lika trött ändå. Just nu kollar jag på lite tv, och sånt.. Men det är en sak jag undrar, om det är någon som som har sett One Tree Hill säsong 3, är det Peytons döda mamma eller Ellie som är hennes riktiga mamma? Haha, jag fattar verkligen inte...

Idag har jag ingen träning eller något så jag får göra läxan ikväll, och kolla på EMA på MTV mellan 8 och 12. Vet ni vad jag kom på här om dagen? Att det är jul om typ 1 och en halv månad. Alltså: JULKLAPPAR! Jag har redan bestämt en hel del julklappar jag ska köpa, och var någonstans, och så har jag såklart gjort en önskelista. Min storasyster är så töntigt pk, hon säger: "Jag ska inte önska mig något för då är jag med och ansvarar för konsumtionsindustrin", eller nåt. Haha korkad? Hon köper ju kläder varje dag, då säger ju hon tvärt emot sig själv. Haha, men jag ska iallafall önska mig, lika mycket som jag alltid gör.

Jag ska kolla vidare på tv och sen göra min uppsats. Vi hörs senare, hugs!

Onsdag

Hola! Jag ska snart iväg till min teater, så jag har lite bråttom. Jag har haft en väldigt o-jobbig dag, jag har ju inga vanliga lektioner på onsdagar. Jag har som sagt varit i skolan idag, och efter det stannade jag kvar en stund, och sen jag kom hem har jag kollat på tv och spelat data. Haha jag är största nörden!

Ikväll är det Grey's! Yes, jag har längtat! Förlåt, men jag måste rusa. Detta blev ett jättekort inlägg men, men. Puss!


Tisdag

Hej på er!

Har ni haft en bra dag än så länge? Jag har iallafall haft det ganska lungt, inte så mycket arbete, förutom matte som jag verkligen gillar. Är fortfarande på bra humör sen igår, just nu sitter jag och äter mellanmål. Jag har träning ikväll, och sen så är det Ugly Betty och Desperet Housewifes på tv.

Det är väl idag valet är, i USA? Jag hoppas, som det flesta i Sverige, att Barack Obama vinner. Jag har läst i massa tidningar och sånt om vad folk i USA ska rösta på (intervjuer) och det är iallafall fler som ska rösta på Obama, än så länge.. 

Fan vad det är kallt!  Det är typ 4 grader ute, och inne är det också kallt. Jag fryser ihjäl! Men vi hörs, kyss!

Happy

Jag är så glad just nu. Jag vet inte varför. Förut kändes allt så fel, men det känns som allt håller på att ordna upp sig. Jag har gjort klart min svenskauppsats. Min syster fick läsa den, och hon sa att hon tyckte den var bra! Men det är inte det som gör min lycklig, hehe.

Ikväll har jag varit på långpromenad med min syster och lille vovven, vi gick ut i ungefär 1 timma. Riktigt länge, och det var ju så kallt. Men det var mysigt, vi har inte haft tid att prata på så länge, så det var trevligt. Jag måste nog ta en varmdusch snart, det är så sjukt kallt om fötterna.. Har druckit typ 3 koppar te, men jag blir inte varm. Efter duschen ska jag nog sova, jag är jättetrött och jag måste sova om jag ska orka skolan imorgon. Tänkte lägga mig efter duschen, tror jag. Vi hörs imorgon, hugs!



Min lilla baby!


Måndag

Hejsan allesammans!

Sitter hemma i köket med systern min och pluggar, eller försöker iallafall. Hon spelar musik och pratar hela tiden om hur bra den är, lite svårt att koncentrera sig då va? Jag ska skriva en svenskauppsats på en vecka, och jag är inte direkt världsbäst på att skriva historier om man säger så..

Dagen har gått ovanligt långsamt, men i skolan var allt sig likt. Samma lektioner och samma personer. Är dock på ganska bra humör, även fast skolan har börjat. Efter skolan så gick jag och Isa hem till några kompisar, på vägen köpte vi chips och fanta. Jag åt upp nästan en hel påse själv... Heheheh! Aja, nu måste jag plugga vidare, vi hörs senare. Puss!

Die Another Day

Igår pratade jag och en kompis om James Bond-filmerna, och jag kom fram till att jag bara sett en enda. Lite pinsamt, va? Men hur stor är chansen att dels, dagen efter vi pratat om det, och dels, den enda av filmerna jag faktisk sett, kommer på tv idag? Ja, det gjorde den i varje fall och nu sitter jag och kollar på den. Die Another Day heter den, och om ni är sugna så går den just nu på tv 3.


Gossip Girl

Snipp, snapp, snut så var sagan slut. Eller iallafall lovet. Nu är sista lovdagen förbi, och det känns inte riktigt okej. En vecka till skulle sitta bra. Fast ändå, det blir ju ganska skönt att komma tillbaka till allt, nej, sovmorgon varje dag och börja 1 skulle vara perfekt. Och bara gå 2 timmar. Tyvärr så är det noll chans, dröm och glöm liksom.

Sitter framför tv:n och kollar på Gossip Girl, har nyss ätit middag. Blev potatis- och purjolökssoppa, med svampmackor. Det var riktigt gott, när man är förkyld är det supergott med soppa. Och vet ni? Att vara förkyld, som jag alltid är, har sina fördelar. Det är nämligen så att håret växer mycket (hur mycket vet jag dock inte) snabbare när man är sjuk. Det är för att de sjuka cellerna vill ut ur kroppen snabbare, och hår är ju celler, så däför växer det snabbare. Bra va?!

Nu måste jag återgå till GG, det är sjukt spännande! Men vi hörs väl imorgon om inte annat. Puss!

Söndag

Sista dagen på lovet.. Känns jävligt trist, som om jag inte fått ut någonting av det här jävla lovet mer än att... tycka att allt är jävligt. Jag ska snart ta en dusch, känner mig så sjukt ofräsch, och sen måste jag plugga matte, och städa lite... Ska försöka få tid att träffa Isa idag, då vi pratade om det igår.

Jag kom iallafall nyss hem, jag sov hos Elin inatt och vi kom i säng ganska sent. Desvärre blev vi väckta alldeles för tidigt, och jag är helt död. Men igår hann vi iallafall med att äta (MYCKET!!!) och spela Buzz och kolla på en tredjedels film. Och sen somnade vi, utmattade hihi. Jag måste nog ta min dusch nu, men vi hörs väl senare. Pussis!

Allahelgona

Idag är det allahelgona, då ska man hylla de döda. Det var iallafall det min kompis sa. Isåfall har jag inte så många att hylla, jag har bara kännt 2 som har dött. Men de saknar jag otroligt mycket. Men jag kan inte besöka dem, en är begravd på mitt land och den andra på en kyrkogård långt borta. Men jag tänker på dem, och det är det som räknas, eller hur?

Snart ska jag iväg på middag, ute är det svinkallt, säkert minusgrader. Jag gick ifrån tunnelbanan, och jag kunde knappt gå för jag var så stel. Herregud, vintern är här, och jag har ingen jacka... Nu är det november kom jag på, alltså snart jul. Eller kanske inte snart, men om bara 1 månad är det 1:a advent..

Ja juste, Isabella ska ha halloweenfest och jag och Isa har bestämt (iallafall pratat om) att vi ska vara hippies. Haha, har massa bra idéer redan om hur jag ska se ut. Tänkte ha ett hippie-band i håret, och rufsigt hår och sånt, nice huh? Ska fixa mig nu, men vi hörs senare. Kram kram kram!

Hemma hos Isa

Hej igen! Nu sitter jag hemma hos Isa, hon är ute i köket och fixar te, och äggmacka till sig själv. Hon försöker övertala mig att övertala mina föräldrar att jag ska få gå tidigare från middagen så vi kan gå på bio. Ärligt talat vet jag inte om jag får för mamma och pappa, jag menar, Elin ska ju vara där och jag ska nog vara med henne. Aja, får se hur det blir. Nu måste jag dricka lite te och prata med lilla Isa, men vi hörs allesammans. Kyss!


Lördag

God morgon på er! Lördag... gud, det är bara 2 dagar kvar på lovet, jag får ångest! Jag vaknade nyss, mamma väckte mig, fast sen somnade jag om och blev väckt av Isa istället, som ringde.. Gud vad jag är trött också, hur ska jag klara av att gå i skolan i 2 månader till? Jag har lite matte att räkna nu, då jag inte hann klart allt till lovet.

Gud så tröttsamt allt är, jag ska på middag ikväll, och på dagen ska jag träffa Isa. Imorgon får det väl bli "vila-upp-sig-inför-skolstarten-dvs-städa-bada-dag"! Egentligen borde jag vara halvvägs påväg till tennisen, men jag ska inte gå. Näst sista lovdagen, vem fan tänker på träning då? Jaja, måste återgå till mattepluggandet så att jag någon gång kommer komma iväg till att träffa Isa. Men vi hörs, pussar på er!

RSS 2.0