Middag och bio

Hejsan raringar! Jag ska snart iväg på middag med familjen, vi ska äta indiskt. Jättegott, speciellt om det är starkt. Senare ikväll ska jag träffa Elin och vi ska gå på bio i stan. På High School Musical 3. Så töntigt, men jag bara måste se sen.

Under dagen har jag inte gjort någonting alls. Spelat spel och pratat med Isa hela dagen. Inte ätit någon heller kom jag på. Jag har bara druckit varm choklad (VÅR OBOY VAR MÖRK CHOKLAD!) med vispgrädde och ätit texmexkrydda. Haha, äcklig blandning. Nu måste jag ta på mig lite kläder, får väl bli något varmt till det kalla vädret, och fixa iordning mig. Men vi hörs senare, pussen! ♥


Fredag

God morgon på er! Jag vaknade nyss, eller inte nyss men för ett litet tag sen. Jag sov jättegott, somnade rätt sent och sov hela natten. Tyvärr väcktes jag av ett sms men annars hade jag kunnat sova längre.. Jaja, snart är lovet slut. Hemska tanke. Jag kan bara inte sluta tänka på att skolan börjar om 3 dagar. Och allt jag ska hinna med! Pratade nyss med Isa i telefon, hon är på väg hem ifrån Norrland. Vi ska ses, typ idag eller imorgon. Nu ska jag återgå till att spela tv-spel. Men jag skriver nog senare. Hugs!

Godnatt

Jag sitter i min säng och har precis satt igång första säsongen av Grey's Anatomy. Så länge sen jag såg säsong 1, den är så otroligt bra, hade glömt det faktiskt. På eftermiddagen kom min storebror och hans tjej förbi, och jag lekte jättelänge med lille Otto, deras baby. Han är ungefär 4 månader, han är så himla söt! Puss och kram!


Torsdag

Hejsan sötnosar!

Jag kom nyss hem, utifrån det kalla, blöta. Jag har varit på centralbadet idag med Mirjam och mamma, därför har jag inte kunnat skriva något idag. Där var det underbart, jättechill och mysigt. Vi badade bubbelpool och simmade och badade thermalbad, och så solade vi solarium. Så nu är jag brun, och avslappnad.

Ikväll har jag inga planer, jag ska nog bara vara hemma och kolla på Heroes, och sova tidigt. Ingen går ut om kvällarna längre, tråkigt. Men ikväll är det inte direkt gå-ut-väder. Iskallt, regnigt och blött. Usch! Nej, en sån här dag ska man köpa en påse chips och ha tv-kväll. Ska kolla lite på tv nu, men vi hörs antingen senare ikväll, eller imorgon. Puss!

Kallt

Hej raringar!

Sitter och hackar tänderna i min säng. Gosh, det är så jävla kallt. Håller nog på att få feber eller något.. Ikväll ska vi ha något slags halloweenfirande för några andra familjer, och vi ska äta mycket, och sånt. Ser inte fram emot kvällen särskilt mycket, men att äta.. DET ser jag fram emot. Hihi.

Jag skriver inte så mycket nu för tiden, men det är för att det är lov och det händer inte särskilt mycket på dagarna. Men när skolan startar igen så kommer det nog bli bättre, men inte nu. Idag har jag bara städat och kollat på tv och frysit häcken av mig, inget annat. Och ikväll ska jag nog inte ut, eller om någon ska det hänger jag nog på, men annars så är jag nog inne och äter. Haha, höstlov är verkligen bara till för att man ska bli tjock, man äter typ hela tiden. Eller iallafall jag... He he. 

Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och hälsa på gästerna, jag tror några har kommit nu. Men vi hörs allesammans, kisses! 

Onsdag

God morgon bloggen!

Har ni sovit gott? Jag sov jättebra faktiskt, dock väcktes jag vid sju av att min dörr stod öppen, men jag somnade om. Jag hade konstiga drömmar, jag har haft det den här veckan, idag drömde jag om första dagen i skolan efter höstlovet.. Det hände skitkonstiga saker, haha.

Idag har jag inga planer, inga stora iallafall. Jag måste städa mitt rum, det är sjukt stökit där inne. Sen ikväll vill jag göra någonting. Jag är sugen på att gå ut.. Igår var jag hemma hos Isabella och kollade på Desperate Housewifes. Vi åt popcorn också, riktigt gott, fast mina blev lite för salta.. Haha.

Nyss kom pappa hem, han har köpt lunch till mig och min syster, någon thaimat. Riktigt gott. Haha, det blir min frukost för jag har inte hunnit äta någon. Men nu ropar han från köket. Vi hörs senare, puss & kram! ♥

Lite bilder från kvällen

Här är det lite bilder från gårdagens konsert, dock inga tagna av mig, ingen kamera ni vet..


Snyggaste Afasi

Far & Son

Syrrans band, Lorentz och M. Sakarias

Maskinen

Tisdag

God morgon bloggen!

Jag vakade för ett litet tag sedan, är riktigt trött.. Men jag sov jättegott, dock hade jag konstiga drömmar.. Haha!
Jag sitter just nu och kollar på lite tv, snart ska vi väl äta frukost tror jag. Idag har jag inget planerat, om jag ska ut ikväll kommer jag väl sitta inne och kolla på tv och äta hela dagen, haha. Och sen måste jag städa också, mitt rum ser ut som ett helvete! 
 
Mamma ringde nyss, hon sa att hon hade sett Johan och Lars från Idol på Jerusalem Kebab, nära mig! Jag är så arg på henne, för hon sa inget till dem. Haha men jaja, coolt iallafall, nu vet jag att de hänger på söder. Kanske jag får syn på dem någon gång om jag har tur. Men jag ska fixa lite frukost nu, och sen ska jag ut och köpa chips, hehe.. Vi hörs senare, hugs!


Konsert!

Hello babes!

Jag ska på konsert ikväll, på Debaser Slussen. Det är en gratiskonsert (yey!) och där spelar massa hip-hop band. Hip-hop kanske inte är min favoritmusik, men min storasysters band spelar. Lorentz och M. Sakarias, något syskonpar. Och jag står på gästlisan , känns fett coolt! Hehe ;)

Idag har jag varit på stan med Elin, hon ska med till Debaser och sen ska hon sova här, I think. Jag köpte någon klänninggrej på Gina Tricot, mest för att jag var desperat efter att köpa nåt. Men men. Vi åt på Sandy's också, jag åt varm pasta med kyckling/curry, och drack Chai Latte.

Nu måste jag fixa iordning mig för kvällen, hoppas ni får en bra kväll ni med! Puss på er


Min pasta!

Måndag

God morgon på er!

Jag ska snart gå ut med hunden, men jag måste ta mig lite kaffe först. Gud jag är så otroligt trött, mamma väckte mig vid nio, men jag somnade om. Förresten, har ni sovit gott? Jag hade lite mardrömmar, jag drömde om Låt Den Rätte Komma In, fast i en jätteläskig verision, haha! Idag måste jag shoppa, hoppas Elin vill följa med. Om hon gör det går vi väl även på bio ikväll.. Idag ska jag vara bättre på att blogga än igår, promise! Men nu måste jag ta ut lillen, han står och hänger vid dörren! Puss på er!

Tråkigt..

Förlåt för dålig uppdatering idag, har inte orkat blogga. Detta har varit en sjukt seg dag, en riktig söndag med andra ord. På förmiddagen var jag på Mirjams café, och jag fick en gratis sallad, förövrigt den godaste salladen jag någonsin ätit, och bulle och läsk. Jag var där i några timmar och sen åkte jag hem och åt chips och dip, så himla gott! Sen dess har jag varit hemma och bara haft det sjukt tråkigt, ingen ville gå ut ikväll så jag stannade hemma. Nu vet jag inte vad jag ska göra, är så himla rastlös och uttråkad. Jag vill ha något att äta, kanske pallrar mig ner till affären och köper en Ben (& Jerry's). Kanske hyr en film.. Aja, förlåt än en gång för tråkig bloggdag, jag ska vara bättre på att blogga imorgon! Men vi hörs, kanske jag skriver något lite senare ikväll. Kyssar

Söndag

God morgon allihopa!

Har ni sovit gott? Jag sov jättebra, kom hem runt halv 1 igår, och somnade lite senare. Sedan vaknade jag vid halv 12, eller egentligen halv 1.. vintertid ni vet? Gud, nu vet man verkligen att det är vinter, usch. Ute är det kallt och regnigt.. Snart ska jag och Mirjams kompis (konstigt, haha jag vet!) åka till Mirjams jobb, och fika där. Senare ikväll ska eventuellt jag och Elin gå på bio, och se High School Musical 3, om vi har tid.


Jag har inte klätt på mig eller något, kanske borde göra det. Så vi hörs senare om inte annat. Puss och kram


En dag på stan

Hemma igen! Jag handlade faktiskt ingenting, var nära på att handla flera saker, men eftersom inget av det var det jag egentligen skulle köpa, stod jag emot.. måste spara på pengarna, hehe. Men Isa och jag gick och fikade iallafall, vi köpte varsinn Chai Latte och varm pasta på Sandys. Snart ska vi iväg på middag, hoppas det blir trevligt. Men lite bilder hann jag iallafall ta idag. Dock är de väldigt dåliga, mobilkameran ni vet!

Nu så måste jag fixa iordning mig, för snart ska vi gå. Men hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs senare. Hugs!




Lördag

Höstlov! Det är höstlov nu, så himla skönt. Vaknade för någon halvtimme sen, trött som fan. Haha, jag somnade i soffan framför tvn igår, med smink och allt. Sen gick jag på något konstigt sett in till sovrummet, för klockan 8 vaknade jag och tvättade av allt sminket och tog ur linserna och allt! Sen somnade jag om och sov i några timmar till, tills lilla vovven hoppade in, dyngsur, och nosade mig i ansiktet. Blött? Ja. Irriterande? Ja. Gulligt? Nja, det måste jag nästan svara ja på det med. Så himlans söt!

Godmorgon förresten! Idag, på första höstlovsdagen (jag vet jag tjatar om det!) ska jag ut och shoppa med Isa. Måste handla lite grejer, och eftersom hon åker till Norrland nu, imorgon eller på måndag, så ska vi säkert fika också. Men innan måste jag gå på min jävla tennis. Fan vad irriterande, usch usch usch, det är ju höstlov och då ska man inte behöva träna. Men min pappa insisterade!

Ikväll är det ju middag, som sagt, men resten av veckan har jag kvällarna fria. Eller nästan i varje fall. Jag har bestämt med Elin att vi ska gå på bio. High School Musical 3, hihi cheesy, I know. Och så ska jag och Mirjam på den där nya vampyrfilmen, Låt Den Rätte Komma In, som verkar sjukt bra. Jag har läst boken, och den är världsbäst! Men nu måste jag byta om till träningskläder, så jag återkommer! Puss


Girls-night-out

Hej babes!

Jag är på extremt bra humör, det är ju fredag och tjejkväll! Amanda fyller ju år! Jag kan berätta lite kort om min dag, eller typ vad som hände under dagen, haha. Jag var i skolan (sista dagen innan lovet!) och hade det ganska tråkigt hela dagen, och sen gick jag hem, för ingen vill följa med mig och shoppa (haha), och kollade på film med min storasyster och hennes kille.

Ska iväg till Amanda om ett tag, men jag måste fixa mig klart först. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig, eventuellt blir det jeans och något fint linne.  Jag ska försöka ta lite foton under kvällen, de blir säkert inte så men några bilder blir det nog iallafall (hoppas vi!). Men jag måste tyvärr rusa nu. Detta blev ett kort inlägg, men jag skriver mer imorgon, promise! Pussar till tusen!


Fredag

Fredag idag, fyfan vad nice! Och ikväll ska jag till Amanda, it's her birthday! Grattis! Just nu sitter jag i skolan, och ska egentligen skriva en text om hår, men whatever. Det är ju fredag!!! Och efter denna skoldagen är det lov! Jag dör. Så himla himla skönt. Efter skolan ska jag och shoppa, måste handla lite nya grejer inför lovet.

Just det, det fanns ingen kryssing kvar att boka, troligen så är det många som vill chilla galet på en båt under lovet, så vi ska på spa istället! Mysigt va? Men nu måste jag ärligt talat återgå till arbetet, för att annars så blir min lärare galen, hihi. Men vi hörs i eftermiddag, kisses!


Världens Mysigaste Halsduk!

Jag fryser som in i helvete, men som tur är har jag Världens Mysigaste Halsduk att värma mig i! Förlåt för att bilderna är så, tagna med mobil..





Torsdagseftermiddag

Sitter här och kollar på One Tree Hill, och myser i universums mysigaste halsduk. Mamma var nyss och hämtade ut den på posten, jag har längtat hela dagen. Jag ska snart iväg på fotbollsträning, och kommer hem någon gång runt 7.
 
Idag har jag haft det ganska.. tråkigt. Har hållit på med frisyrer hela dagen, det är kul men det kan bli otroligt enformigt. Sen jag kom hem har jag bara kollat på tv och spelat spel. Och så har jag ätit. Jag måste snart byta om till fotbollskläder. Men jag lovar att lägga in bilder på min mysiga halsduk sen när jag kommer hem. Kram kram!


God morgon!

Ah, gud vad jag är trött. Idag var det lite extra svårt att ta mig upp ur sängen, men den var ju så skön. Har inga planer för dagen mer än fotbollsträning, annars är hela dagen fri. Jag tror att min halsduk kommer idag, har längtat, hihi. Och imorgon, då är det höstlov! Fatta vad härligt, så himla nice!

Snart ska jag iväg och äta frukost i skolan med Isa och Isabella, får se om de kommer idag. Igår hade nämligen vi bestämt det, men Isabella kom aldrig. Haha, glömsk man kan vara! Så om jag ska hinna gå dit måste jag nog börja fixa mig iordning nu, och ringa och se till att de kommer så att jag inte blir ensam där... Men vi hörs senare idag, hugs!

Night

Nu är jag hemma, eller jag har varit det ganska länge nu. Grey's började nyss, det är spännande redan från första stund.. Herregud, det har nog inte gått ett enda avsnitt utan att jag börjar gråta!

På teatern var det jättekul! Tjejerna där är otroligt trevliga, och jag och en tjej som heter Helga fick världens skrattanfall, jag började nästan gråta. Vi har iallafall övat igenom hela pjäsen nu, en gång. Och vi kanske ska spela upp på någon slags "julvecka" på en stor scen. Låter jättekul tycker jag!

Jag och min mamma har pratar höstlovsplaner under veckan. Vi (hon egentligen) funderar på en 24 timmars kryssning, och då kan vi passa på att gå på spa. Himlans mysigt asså. Dock ska jag vara hemma resten av lovet, men det är ganska skönt, bara slappa i en vecka. Har några planer, iallafall för helgen, på fredag fyller Amanda år, då ska ett par tjejer och jag vara hemma hos henne och mysa! Och sen på lördag ska jag och min familj gå på middag hos några vi känner, och jag tror nog att en annan familj också ska vara där, och i den familjen finns min kompis, haha.

Nu ska jag kolla vidare på Grey's, pausen är typ slut nu. Och mammsen sa att ett "bekräftningsmail" har kommit, så min mysiga halsduk borde komma imorgon. Då är det även fotbollsträning, kom jag nyss på, och då kommer jag träffa lilla Isak, min baby haha! Vi hörs, pussar!


Onsdag

Hej gullisar!

Hur har eran dag varit? Min har varit bra, väldligt rolig. Eftersom vi har temavecka har vi varit i en annan del av skolan än vi brukar, och där går det en massa roliga små barn som jag pratar med hela tiden. Och så har vi inte gjort något annat på lektionerna än att fixa varandras hår, nice hihih.

Ursäkta, men är det inte sjukt kallt ute nu för tiden? Det känns som det har blivit vinter redan, plus att jag blir alltid så jäkla trött på vintern, och jag är verkligen trött nu med. Eller typ övertrött, så att jag blir hyperaktiv. Hahahahahaha vet ni? Jag har typ ett "rykte" på min skola om att jag är hyperaktiv, haha helt insane.

Senare idag ska jag ha teater, vi har börjat med en pjäs nu. En bisarr julafton heter den. Så himla kul! Den handlar typ om 2 familjer som ska fira jul tillsammans och så händer det massa sjuka grejer hela tiden. Men det jobbiga är att varje vecka på teatern så är jag så jävla trött så att jag inte kan spela.. Det är så dåligt, eftersom jag faktiskt älskar att spela teater. Får väl dricka typ 10 koppar kaffe, eller nåt.

Men nu sitter jag och kollar på tv, och om ett par minuter börjar One Tree Hill. Men nu ska jag fixa kaffe, och hämta en filt. Men vi hörs senare ikväll för nu ska jag gå. Ikväll är det ju Grey's Anatomy! 1:a avsnittet på säsong 5, yey! Har läst lite spoilers så jag vet att det kommer bli hur spännande som helst, men jag ska inte avslöja något till er! Kramis!


Hahah ursäkta mitt fina ansiktuttryck, orkade inte vara seriös. Men kolla mitt skitcoola våfflade hår.


Hihi hon är så söt som man kan bli. Och snyggt hår, eller vad?

Tv-kväll

Nu har jag kommit hem från träningen! Är lite smått irriterad, och rätt ledsen. Jag vet inte varför, eller irriterad-delen vet jag, men det är inget stort. Ledsen-delen, tja jag vet väl vad jag är ledsen för men det är så mycket. Dåligt samvete för en grej, jag håller på att förlora min allra bästa vän. Okej, jag vet det är otroligt ointressant att läsa, så ni kan skippa det här om ni vill.

Jag ska sluta skriva om det här, så jag kan skriva om något annat. Ugly Betty tog nyss slut och nu har Desperate Housewifes precis börjat. En riktig tv-kväll med andra ord, och jag sitter och myser i soffan med glass. Men nu ska jag kolla vidare, så hörs vi imorgon? Kram kram!!!


Ciao

Jag sitter och kollar på Gina Tricots hemsida, och så fort mamma kommer hem ska vi beställa hem den där halsduken. Bra va? Jag sa ju att jag skulle ta lite bilder idag, men det blev typ inga alls. Förlåt, jag kommer iallafall ta några imorgon i skolan, då vi ska göra frisyrer, så de blir det iallafall kort på. Just nu, förutom datan, sitter jag och kollar på tv, och ska snart fixa lite te.

Idag har jag varit i skolan, eller iallafall ett par timmar. På morgonen gick jag bara dit för att säga hej, sedan gick jag, Isabella och Melinda till en frisörsalong som heter Baresso, där vi fick ställa lite frågor till en arbetare. Efter det, det tog bara typ 10 minuter, gick vi till ICA och köpte glass, M & I köpte bara glasspinnar men jag köpte ett helt paket mangoglass. Så himla gott!

Sen gick vi alla hem till mig och körde Sanning i Flaskan, as we always do, hehe. Sen orkade vi inte vara hemma längre, då min storasyster kom hem med alla hennes kompisar, så vi åkte till Ringen och kollade lite i affärer, och sen åt jag cheesburgare på McDonalds. Där inne träffade jag Sofi och Sandra, de hade tydligen rast eller nåt. Men sen åkte jag, I & M tillbaka till skolan och åt lunch. (Haha jag vet, jag åt först glass, sen cheesburgare och sen lunch). Efter det hade vi bara skola i 30 minuter, och sen gick jag hem.

Nu ska jag bara ta det lungt, och chilla en stund. Dricka lite te, och om en halvtimma börjar One Tree Hill. Efter det har jag innebandyträning, och direkt efter måste jag hem till Ugly Betty och Desperate Housewifes. Så jag skriver väl någon gång runt halv 9/9. Pussar!!!


Tisdag

God morgon!

Det här hinner bara bli ett kort inlägg, för jag måste snart iväg till skolan. Har ni sovit gott förresten? Det har jag, jag vaknade av väckarklockan klockan 8, och just nu är jag så trött så att jag skulle kunna sova i typ 4 timmar till.. Men det går ju dock inte, för idag ska vi på studiebesök till en frisörsalong och fråga frågor.

Det var nåt jag hade glömt.. just det! Någon bad mig att jag skulle ta mera bilder, så jag ska försöka med det idag. Fast det blir med mobilkameran, då min riktiga är trasig, som verkligen suger. Men men, man får ta vad man har.
Jag har nyss ätit frukost så jag måste klä på mig och sedan rusa iväg till skolan. Skönt att busskortet är tillbaka så att jag slipper den där jäkla bussremsan. Jag hinner nog skriva ikväll, både före och efter min innebandyträning.

Jag måste bara säga något jättebra, eller jag tycker det är jättebra. Ni vet att Gina Tricot inte haft någon webbshop? Nu har de fått det! Så jag ska köpa en jättejättemysig halsduk därifrån, som är slut i alla affärer. Och så får jag väl köpa något mer också, haha. Men nu måste jag fixa iordning mig. Vi hörs, adios!

Gäsp

Hejsan allesammans!

Jag är sjukt trött, men väldigt glad!!! Den här veckan har faktiskt börjat bra, jag trodde att det skulle vara riktigt jobbigt i skolan, men det var det inte. Och denna veckan kommer vi bara ta det lugnt, och göra min favorit, frisyrer! Jag tycker det är jättekul att fixa med andras hår, jag skulle nog kunna tänka mig på att bli frisör faktiskt. Imorgon ska vi bara göra ett studiebesök, jag och ett par kompisar. Sen ska jag bara fixa med hår, och så får vi typ gå hem!

Ja juste, mitt nya busskort kom idag. Och idag får jag barnbidrag, riktigt nice. Jag ska ta ut min hund, jag har precis bytt "gå-ut-dag" med henne, fast jag ville det egentligen inte men jag fick chips för det, hahahaha! Men nu ska jag ta ut vovvsingen och sen sova lite tror jag, vi hörs gullungar! Hugs!


Måndag

God morgon bloggen!

Jag vaknade för typ 20 minuter sen, jag har ju sovmorgon idag. Jätteskönt med det verkligen, jag har inga sovmorgonar nu för tiden.

Det känns som den här veckan kommer bli mycket bättre än förra, morgonen har börjat bra. Dock råkade pappa väcka mig klockan sju, skrikandes: MIRANDA, DU MÅSTE VAKNA! Jag vart ganska irriterad, men jag somnade om sen ändå, vilket är ganska lätt i min mysiga (!!!) säng. Nu ska jag fixa iordning mig, mamma håller på att ropa om att jag ska ta mina vitaminer. ;p Puss på er, så hörs vi efter skolan! (Har jag nämnt att jag slutar 2 varje dag? =))

Malaco Truly Juicy och Snickers

Hehe jag sitter och äter godis och kollar på en film. In Her Shoes heter den, går på trean nu! Jag har visserligen sett den förut men det var så länge sen så! ;) Jag har sovmorgon hela veckan så jag kan sova om ganska jättelänge, eller ja, iallafall till lite innan 8. 1 timma längre än i vanliga fall ;)

Nu ska jag kolla vidare på filmen, den är faktiskt jättebra! Vi hörs nog imorgon bitti, PUSS

Söndag

Hej på er alla!

Jag har inte kunnat skriva för jag var tvungen att åka till landet. Jag kom hem för några timmar sen och jag har kollat på tv ända sen dess. Den här helgen har varit sjukt jobbig, det känns som allt bara blir fel vad man än gör. Allt är så himla jobbigt just nu, allting! Jag vet inte vad man ska göra när allt blir fel.

Jag ska försöka berätta lite om helgen, men jag är verkligen inte på humör för att skriva. I fredags sov jag, Isa och Isabella hos Isa, först var vi hemma hos Isas pappa och myste lite, och sen så åkte vi hem till Isas mamma och sov där. Sen på lördagen så åkte jag ut till landet (*suck*) och var där, och sen åkte jag hem idag, på söndagen! Nu ska jag fortsätta kolla på tv, och sen kanske sova ett tag. Jag är trötter! Men jag kanske skriver ikväll, vi hörs! Puss!


Här är lite bilder från fredagen!

Hahah jag = svullarN


Sötnosar haha :)


Gulliga, huh?


Fredag

Hejsan sötisar!

Jag hann inte skriva imorse, för att jag hade gymnastik som första lektion som började lite över 8, så jag hann som sagt inte. Jag har varit i skolan hela dagen och, klumpig som jag är, så glömde jag mina nycklar hemma så jag hade inga böcker på hela dagen. Det behövdes dock inte, för vi hade nästan inga lektioner där böckerna behövdes.

Idag på NO:n hade vi frågelåda om sex, haha. Det var skitkul, vi fick fråga frågor till killarna och de skulle sen svara. Dock var de flesta blyga, haha sånt är ju inte alls pinsamt tycker jag ;p

När jag kom hem från skolan så hade jag ju inga nycklar men jag var utanför dörren ett tag och då började min lilla hund gråta. Ni vet när hundar gråter, det är så jävla hemskt.. Jag gick upp till våra grannar och därifrån ringde jag min syster som jag mötte vid Medborgarplatsen och fick nycklar av henne. Sen gick jag hem, och gosade med min vovvsing. Nu ska jag äta skorpor och senare ikväll ska jag till Isa och kolla på Idol med henne och Isabella! Vi hörs, hugs!


Heroes

FYFAN JAG HATAR HEROES! Okej, det är ett sjukt bra program men de är så jävla taskiga mot en, allt bara skiter sig. Alla dör hela tiden. Fan jag HATAR Sylar. Jag sitter och kollar nu, och sen blir det sängen för mig. Jag är så jävla trött.
Jag kanske hinner skriva innan jag går till skolan, men nu ska jag sova. Vi hörs allesammans, kyssar!

Jävla busskort..

Usch vad jag är på dåligt humör. Mitt busskort är borta! Antagligen stulet, jag menar vad annars? Det låg i min väska hela dagen ända tills jag skulle åka hem, då jag upptäckte att det var borta. Fyfan, den här dagen har varit hemsk. Först på morgonen blev jag utslängd från köket av min pappa, så jag kunde inte äta frukost. Vi bråkade jättemycket, och efteråt i skolan var tvungen att skriva min engelskauppsats på tom mage.

När jag kom hem (var tvungen att gå!!!) så skulle jag hitta det där pappret där koden till mitt busskort står, så jag får ett nytt gratis, är borta. Vilken jävla dag, va? Om det är någon som, troligen inte, har hittat mitt busskort, så ring, mitt nummer står på baksidan av kortet.. Nu ska jag nog kolla på tv, och dränka mina sorger i riskakor.. Hoppas eran dag är bättre än min.. PUSS!

Ben & Jerry's

Sitter och mumsar på en Ben & Jerry's Cookie Dough! Supergott, min absoluta favorit på Ben & Jerry's. Just det jag provade min vita nagelpenna idag, det blir faktiskt jättesnyggt, och den kostar ca 40 kr på Åhlens, tex. Om ett tag blir det Grey's, jag har hört att det här avsnittet ska vara jättespännande, och så har jag sett på reklamen (OBS! SPOILER IFALL NI INTE SETT!) att Meredith och Derek kommer bli tillsammans igen, och även Izzie och Alex. Åh vad jag har längtat efter det, M & D är ju självklara men just Izzie och Alex har jag längtat efter så länge! Hehe, as the tv-geek I am.

På tal om engelska, imorgon har jag engelskauppsats i skolan. Vi kommer sitta i 1 och en halv timma och skriva en uppsats om jag vet inte vad (vi får temat imorgon!). Visst, jag har superlätt för engelska men just historier/uppsatser är verkligen inte min grej. Jag skriver så jävla tråkiga sagor hahah! Nu ska jag kolla lite på Room Service, eller spela spel eller nåt, hehe. Vi hörs, älskar er! Puss



(Haha mina naglar är jättekorta för jag slutade bita på dem för bara ett tag sen, det blir alltid sådär av och till ni vet, hoppas dom förblir långa nu, eller längre. ;))


Tråkigt

Jag känner att min blogg har blivit så mycket tråkigare på senaste, snälla säg vad jag ska skriva om så det blir lite roligare! Om jag ska ha mer bilder eller om jag ska skriva om någonting speciellt? Annars lägger jag nog ner bloggen, det blir så himla tråkigt om ingen tycket det är kul, haha. Men ehm... kommentera och skriv vad ni vill läsa om! PUSS!

Onsdag

Hello folks!

Hur mår ni? Jag är trött, som vanligt.. Har varit i skolan hela dagen och stannade till och med kvar en stund. Jag kom hem för ett tag sen och sen dess har jag kollat på inspelat One Tree Hill, och nu kollar jag på Ugly Betty.

Jag har teater klockan 5 så jag kan inte gå och lägga mig.. Åh jag vill verkligen sova är så sjukt trött!!! Jag ska nog ta mig lite juice så att jag piggnar till lite. Vi hörs, förlåt att det blev ett så kort inlägg.. Men jag är så trött att jag knappt ser tangenterna, PUSS!

UB och DH

Hello!

Ugly Betty tog precis slut och om bara ett par minuter börjar Desperate Housewifes. Jag ska nog göra mig en kopp Chai Latte och ha manikyr, jag köpte en sån där vit nagelpenna idag. Hur har er dag sett ut, btw? Min har varit bra, dock har jag varit på dåligt humör hela eftermiddagen, men men..


Idag var jag i skolan och där hände inget särskilt.. Eller jo, vi hade ju Hej-dagen och jag fick typ 40 pepparkakor. Det var jättegott, men snällare blev jag nog inte.. Efter skolan gick jag hem och åt nachos och sen så kollade jag lite på One Tree Hill. Sen kom Elin och vi gick och handlade, och sen hem och åt. Efter det rusade jag iväg till innebandyn och jag kom hem bara för ett tag sen.


När jag gick hem kom jag att tänka på hur mörk det har blivit, det är verkligen riktig höst nu, på alla sätt. Hoppas det blir lite varmare nu till helgen då jag ska ut till landet. Det är verkligen inget jag vill men jag måste, enligt mina föräldrar. Nu så är det paus i DH så jag kan passa på att fixa lite Chai, och sånt. Pussar! ♥


Tisdag

Godmorgon! Jag vill tillbaka i sängen igen och sova, jag är så trött. Hur sov ni? Jag sov jättebra, det gör jag varje natt nu för tiden. Fast jag drömmer inget, jag sover drömlösa djupa drömmar. Idag ska jag fika med Elin efter skolan, och senare ikväll blir det innebandyträning. Mamma och jag ska gå och träna någon dag denna veckan, men nu måste jag gå och äta frukost. Det här blev ett kort inlägg ;p Vi hörs, pussar på er!

Godnatt!

Sitter och dricker en kopp Chai Latte, och kollar på Cityakuten. Jag är superdupermätt, har ätit hur mycket nachos med salsa som helst, med Mirjam. Snart ska jag duscha och sen sova, måste sova ut inatt, sover för lite.. Om jag duschar jättesnabbt nu, och lägger mig kan jag somna runt 10 över 10, och då kanske jag hinner skriva imorgon bitti, men bara kanske ;) Vi hörs, godnatt. Hugs


Måndag

Hej babes!

Hur har eran dag varit? Min vecka har börjat bra, det enda "jobbiga" med dagen var väl att vi hade SO-prov. Åh jag blir så trött på alla lärare som ger en oändligt med plugg och bara tar med ca 1/10 av allt på proven. Jag tror det gick sådär, hoppas vi får tillbaka provresultaten snart.

Måndag är en ganska kort dag i skolan för min del, så efter skolan gick jag, Isabella och Isa hem till Isabella och myste. Vi åt äppelkaka och pratade och jag testade hennes pappas Orbitrek Elite, en sån där från Tv-Shop ni vet? Så himla cool, måste införskaffa en...

Jag kom hem för en kort stund sen bara och jag ska snart äta mat, om det blir någon vill säga. Imorgon har vi något som kallas "Hej-dagen" i min skola. Haha askul man ska säga hej till alla man ser, fast det gör jag visserligen redan..
Ikväll ska jag nog sova tidigt, jag är jättetrött. Vi hörs nog senare, puss puss puss!

Chill

Egentligen hatar jag söndagar, men den här söndagen har varit rätt chill. Jag pluggade ju med Isa men sen hon gick hem har jag bara städat lite, och sen kollat på tv. Söndag är en bra tv-dag. Massa repriser från mina tv-serier, extra bra då jag missade den här veckans Ugly Betty, och nu kollar jag på reprisen från Grey's Anatomy. Sen efter det blir det One Tree Hill och till sist veckans: Gossip Girl! 

Håller på att pluggar lite nu, men mamma får hjälpa mig senare, jag suger på att plugga. Men nu ska jag kollar vidare, det är så sorgligt... Vi hörs nog senare ikväll, om jag hinner undan från allt pluggandet. Ciao!

Plugg!

Jag var tvungen att passa min lille babyhund idag, så jag och Isa kunde inte gå och plugga på ett café som vi hade tänkt oss. Men jag fixade det, yey! Haha, jag gick till Espresso House och köpte Chai Latte-pulver, som smakar exakt som köpe Chai Latte, så nu har vi allt hihi! Nu sitter vi och pluggar om De Stora Sjöresorna eller nåt! Det är sjukt svårt, haha jag kan typ inget. Men nu ska jag fortsätta plugga och fixa en till kopp Chai, jag har druckit tre redan.. Hehe




Vi köpte lite barnmat också... Hahaahahahhahahahaha

Söndag

God morgon bloggen!

Nu är det söndag, ännu en helg avverkad. Idag blir det som sagt plugg, och det blir länge också. Jag kan typ INGENTING och SO-provet är imorgon. Snart ska jag äta frukost, jag bad mamma köpa kola-yoghurt åt mig, min favorit. Jag och min lillebror har spelat lite Guitar Hero nu på morgonkvisten, och så.

Jag kommer inte kunna blogga så mycket idag, för att jag ska plugga. Men senare ikväll så lovar jag att jag skriver. Vi hörs, puss på er!

Lördag kväll

Hej allesammans!

Har nyss ätit mormors sjukt goda äppelkaka och håller på att spy av mättnad, haha. Nu mår jag mycket bättre än tidigare, det är jätteskönt.

Ingen utekväll för mig,  mormor och morfar åt som sagt middag här och under måltiden pratade vi om att vi ska flytta till Australien, om typ 1 och ett halvt år men ändå.. Först var jag rätt skeptisk till det hela, för om vi bor där ett år kommer jag eventuellt behöva gå om 1:a året på gymnasiet, men mamma säger att hon ska prata med Skolverket! Jag kommer, om det blir av, få gå på High School och lära mig att surfa och sånt. Fy fan vad coolt!

Senare ikväll ska jag nog kolla lite på The OC, haha jag har kommit in i en "OC-kris" igen! Imorgon blir det nog en massa plugg men fan att jag glömde SO-böckerna, men Isa och jag skulle plugga tillsammans så hon har säkert några! Vi hörs, kisses!


Jävla blondin, haha

DU VILL:
(x) Bli känd
(x) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
(x) Operera brösten eller läpparna
(x) Vara singel
(x) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån - nää stanna hemma hos mami och papi hela liivet!
(x) Bli modell
Summa: 9

DU HAR/(HAR HAFT):
(x) blont hår
(x) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
(x) Använt urringade linnen
(x) Däckat
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
(x) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
(x) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
(x) Strippat - dock inte seriöst
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
(x) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
( ) Fått IG på ett prov
(x) Överdrivet mycket läppglans ibland
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch,  osv..
( ) Varit med barn
(x) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) Äger en liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
(x) Sängkläder i siden
(x) Bitchslapat nån
(x) Mycket mascara
(x) Varit otrogen
(x) Löshår
(x) Brun-utan-sol 
Summa: 29

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR:
(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
(x) Vakna upp bredvid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor - hemma
(x) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
(x) Ta skumbad
(x) Dricka alkohol
(x) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller foundation
(x) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
(x) Sova naken
(x) säga "blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
(x) Vara olydig
(x) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
(x) Slåss
(x) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra manikyr/pedikyr
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och glassa
Summa: 37

DU GILLAR:
(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
(x) Att visa dig naken
(x) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier

summa: 9

Summa: 84 % blond, haha fyfan kan det verkligen stämma?


Fan..

Det här är den sämsta dagen någonsin. Okej jag överdriver lite, men ändå, fan vilken hemsk dag. Nu ska jag inte gå in på detaljer eller nåt men allt blir bara fel hela tiden. Och då menar jag inte småsaker som att jag glömde SO-boken så jag kan inte plugga till provet, utan stora saker.

Imorse vaknade jag flera gånger, men kom upp runt 11 eftersom jag gick och la mig rätt tidigt. Sen kom ett telefonsamtal som ledde från det ena till det andra. Sen kom jag iväg till tennisen som gick sktidåligt, och min tränare bara klagar på mig hela tiden! Sen skyndade jag mig hem, och när jag duschat rusade jag iväg för jag skulle hämta min lillebror från HANS tennis. Sen gick vi och köpte chips (2 påsar, en för oss och en för.. tja mitt lidande!) och nu sitter vi och äter och spelar tv-spel.

Jag måste städa snart och sen så kommer mormor och morfar på middag. Jag hoppas att eran lördag är bättre än min, och när jag tänker efter så VET jag att den är bättre än min, och ha det bra! Kramis!

Fredag

Åh, fredag igen. Det går verkligen snabbt, det känns som det NYSS var förra fredagen, haha! åt nyss 7-elevens brownie och drack Chai Latte, så gott. Dagen har flutit på som en vanlig fredag, sen så hade vi ju NO-prov. Det gick rätt bra tror jag, jag kanske inte får MVG men VG om jag har tur! =)

Ikväll ska jag gå ut, antagligen med de vanliga. Skönt, att gå ut och ha det kul efter en tråkig skolvecka. Vi hörs senare, puss på er babes!


Pluggar

Sitter och pluggar och lyssnar på en låt ur High School Musical 3, haha. Den är faktiskt bra, okej jag tycker typ all musik är bra men jag gillar den faktiskt. Den är skön! Haha lyssna på den iallafall, och en annan "Now or ever", den finns under den här videon när ni kollat klart ;)



Torsdag

Bonjour!

Jag är jättetrött, alltså j-ä-t-t-e-t-r-ö-t-t! Jag har varit i skolan idag, min längsta dag. Mellan 8.20 och 15.10. Vår första var gympa, vem fan lägger gympa som 1:a lektion på schemat? På SO:n idag gick vi igenom vad vi skulle ha på provet på måndag. Det är skitmycket att plugga så jag och Isa bestämde att vi ska gå och fika någonstans och plugga där.

På Projekttiden jobbade vi med någon grej så jag och Isabella jobbade ihop. Sen åkte jag och Isa en snabbis in till Ringen efter skolan, och sen gick jag hem.

Nu sitter jag och äter kanelbullar och kollar på tv, egentligen har jag träning klockan 17.30 men jag vet inte om jag ska gå. Jag har NO-prov imorron och måste plugga, och så är jag så trött. Men jag får se, jag kanske går ändå, har inte tränat nästan nåt på hela veckan. Nu måste jag kolla vidare, det är superspännande! Vi hörs senare, puss!

Earl, grey's och plugg

Snart (om ca 1 timma) är det dags för mitt älskade Grey's Anatomy. Har suttit och pluggat hela kvällen med mina 2 systrar, tror faktiskt att det kommer gå ganska bra på NO-provet. Nyss var jag ute och köpte Maryland-cookies och Earl Grey('s hihi). Ska bli riktigt gott då vi inte har haft gotter på hela veckan, okej, not true, men ändå. Vi hörs imorgon, så ta hand om er. Pussar och godnatt!


Onsdag

Hejsan gullisar!

Jag sa ju att jag skulle ta foton idag, men jag glömde.. Förlåt! Jag får göra det imorgon. Ta foton alltså. Idag har jag väl inte gjort nåt särskilt, bara skolan och sen var jag kvar där en stund, och sen gick jag hem. Nu sitter jag i soffan och dricker lite hemmagjort te och kollar på tv. Lite senare blir det teater, och sen ikväll blir det Grey's! =) Kanske skriver senare, vi hörs. Hugs


God morgon

Allvarligt min säng är sååååå mysig. Det borde vara förbjudet med en så mysig säng, jag kan ligga i den hur länge som helst. Hihi jag kröp tillbaka ner i den typ 10 gånger i morse. Har ni sovit gott? Haha det fick bli ett sjukt kort inlägg för jag måste iväg till skolan men jag ska försöka ta lite bilder idag, lovar! Vi hörs, kram!

Kanelbullar!

Sitter och kollar på Desperate Housewifes och är lite småsur.. Jag skickade typ 10 sms till BÅDE mamma och pappa om att dom skulle spela in Ugly Betty åt mig, men de gjorde det inte.. Så är det någon som har dagens avsnitt Ugly Betty?

Idag var jag på innebandyn, jag är lite bättre nu iallafall, men lång ifrån bra, haha. Jag hittade nyss lite glass och kanelbullar i köket, yippeeey! Och nu äter jag det, och dricker te till! =)

Senare ikväll måste jag plugga lite NO, vi har ju prov på fredag. Nej, nu ska jag gå ut för nu är det paus. Vi hörs senare, kisses!

Tisdag

Hej sötnosar!

Jag är glad idag! Ni vet såna dagar där allting går bra? En sån har jag idag! Så himla bra! Mest är jag väl glad för att jag fick MVG på matteprovet (!!!) det var bara 1 till förutom jag i både E och D som fick MVG! Och sen gav mamma mig en present för jag var så duktig, hihi. Jag fick en sån där Body Butter från The Body Shop, en med "Pink Gapefruit"

På dagen så gjorde Paloma "tatueringar" på oss, haha men seriöst dom vart skitsnygga! Hon är så duktig, hon borde verkligen bli tatuerare på riktigt! Nu sitter jag och äter popcorn och kollar på tv. Vi hörs senare ikväll, efter min innebandy. Kram ♥


Paloma när hon tatuerar ;P


Visst är hon duktig? ;)


=)

Christine

Haha sitter och lyssnar på låtar på Youtube och kollar på Christine. Det är fett kul, haha.

Jag kom nyss på att ni kan få säga vad jag ska skriva om mer, om jag ska ha mer bilder eller vad som helst. Så blir det roligare för er att läsa! =) Det är bara att säga vad ni vill läsa om så får vi väl se om jag skriver om det, hehe. Nu ska jag dricka te och spela spel! Pusse

Måndag

Tja!

Har ni haft en bra dag än så länge? Jag har faktiskt haft en ganska skön dag, inte så stressig. Jag berättade ju att jag hade engelskaprov idag? Det gick rätt bra tror jag, satsar så klart på ett MVG men jag vet inte om jag får det, hade inte övat så jättemycket..

På lunchen (som inte direkt var jättegod) gick jag och Isabella och köpte godis, eller jag, för Isabella har godisförbud, haha fattar inte hur hon klarar. Vi hade lång lunch så Isabella och jag gick en promenad ute i det fina vädret. Det har varit jätteskönt idag, soligt och varmt! =)

Sen fick vi sluta tidigare, för vår svenskalärare ställde in sista lektionen och sa att vi skulle få tid att tänka ut en berättelse, hihi. Så jag gick hem och nu sitter jag och äter bullar, hittade dom i frysen. Sitter bra i magen, haha! Vi hörs senare, ikväll är det Cityakuten, ser fram emot det, hihi. Pussar!


TRÖTT

Jag är trött trött trött trött. Helgen har gått så jäkla snabbt, alla helger gör det och när jag tänker efter, vardagarna med. Ah allt går så snabbt jag blir galen. Höstlovet är om typ 3 veckor, det är helt sjukt. Och innan det har vi 4 prov, varav ett är imorron och ett är på fredag. Hur ska man hinna med allt om det går så snabbt? Nu måste jag verkligen plugga engelska.. Vi hörs imorron, godnatt och puss!

Söndag

Jag är trött! Vill bara sova vidare men jag kunde inte somna om.. Hatar när det blir så!

Aja, jag sa ju att jag skulle plugga med Isa och Isabella idag, men så blev det inte. Jag orkar inte åka till Hägersten och fika där, det är ju rätt långt och jag är trött, och så tar det lång tid.. Kanske ringer jag Elin och frågar om hon har något plugg att göra, och om vi kan fika vid mig! =)

Nu ska jag fixa iordning mig och så. Vi hörs senare alihopa! Godmorgon bloggen!

Höst, buhu

Fan, jag kom nyss hem. Gick hem rätt tidigt, men hur fan ska man kunna vara ute när man fryser ihjäl!? Det är så jäkla kallt ute, jag menar, såhär kallt ska det väl inte vara i början av oktober? Ja kvällen var rätt tråkig, vi bara drog runt och frös. Snackade med några vi känner ett tag men annars var vi ensamma och hade tråkigt..

Just nu sitter jag och kollar på the OC säsong 1, när Oliver är med (om ni nu har sett OC säsong 1 vet ni kanske hur mycket man hatar honom!). Imorron blir det plugg hela dan, med Isa och Isabella, på måndag har vi nämligen engelska prov. Nu ska jag kolla vidare på OC och dricka te och äta kanelbulle, idag är det ju kanelbulledagen =)

Lördag

Hejsan!

Nu är det lördag, och jag är sjukt trött redan, trots att klockan bara är typ 3. Jag gick upp halv sju imorse, på den där fotbolls-grejen. Det kan jag berätta lite om:

Vi skulle vara där 8, men alla var där runt 20 över. Vi fick hjälpa till med att hämta bollar, vattenflaskor och kläder, och när vi kom in på planen igen var det typ 100 barn där, haha! Jag och Angelica fick ta hand om jättemånga barn, som i början var rätt jobbiga! Men på slutet var alla jättesöta, jag och mitt riktiga lag körde match mot några killar, och dom hejade på mig jättemycket. Så söta! Dom ville ha mig och Angelica nästa år igen :')

Idag har jag no idea om vad jag ska göra, ingen ska typ ut ikväll och Angelica skulle ringa mig ifall hon skulle ut.. Kanske ska gå och sova nu, är jättetrött. Och så har jag ont i benet, har sträckt mig. Kanske jag äter nåt också. Jaja, hoppas ni får en bra lördag, kramis!


Fredag

Hello babes!

Sorry för sen uppdatering, men jag har haft annat för mig idag! Men det är äntligen fredag, jag är så glad. Älskar fredagar!
Dagen har varit jättebra, eller iallafall ganska bra! I morse vaknade jag och snoozade i 20 minuter, så fick jag jättebråttom till skolan, hehe. Vi hade gympa som första, så jag fick gå promenad med ett par stycken. Hela dagen har varit rätt chill, förutom franskaprovet på sista lektionen. Det var ganska svårt, jag har inte hunnit plugga så mycket.

Efter skolan gick jag och Isa hem till henne och drack te och pratade en stund, och sen var det någon jättekonstig kille som hette Kevin som sa att vi kände varandra, så Isa släpade iväg mig till dom, haha! Sen efter det var vi bara hemma hos henne och var inne lite på datan.

Snart ska jag äta middag, och ikväll kanske jag ska ut och träffa några kompisar. Får se om det blir så, hoppas det eftersom jag har varit sjuk så länge och äntligen håller på att bli frisk! Nu ska jag nog fixa mig lite, och sen äta! Kraaam!

Klantig

Haha, jag är klantig, I know. Jag sa ju att jag skulle plugga franska ikväll (vilket jag verkligen måste, btw!) och så tog jag hem engelska-böckerna istället! Kan man vara dummare? Okej för att dom har typ samma storlek men annars är det ingen likhet. Haha! Så då får jag plugga imorgon bitti i skolan istället. Jag kan göra det under gympan, ska ju inte vara med pga. sjukdom.

Jag kom nyss in efter en promenad med Moses, och jag kände hur kallt det har blivit. I morse när jag gick till skolan frös jag jättemycket, trots att jag hade jättetjock tjocktröja och en varm jacka ovanpå det! Hösten är här! Nu ska jag dricka te och kolla lite på Vänner. Kram!


Ciao

Hello!

Sitter och äter choklad och kollar på lite tv. Jag får inte gå på fotbollen än för jag har ju varit/är sjuk. Men på lördag, då smäller det! Hehe, nej men alltså då är det "Reymersdagen" med fotbollen, och vi ska coacha lag, det ska bli fett kul. Jag och Angelica ska coacha tillsammans. Det kommer bli fett kul! Ända nackdelen är att det är mellan 8-16, så jag måste gå upp 7, på en lördag!!! :O

Idag har jag varit i skolan, som sagt. Egentligen skulle jag haft franska-prov, men efter att jag hade gjort mitt bästa (typ fyllt i mindre än varannan rad) så sa jag att jag ville göra det imorron så jag kunde plugga mer så jag måste plugga stenhårt ikväll. Har någon några pluggtips? Vi hörs kanske ikväll (troligen) kram!


Hahah Isa spanar på killar ;)

Torsdag

Hej babes!

Jag mår lite bättre idag, eller jag har fortfarande huvudvärk och lite illamående och är jättehes men jag bestämde (egentligen mamma) att jag skulle gå till skolan idag iallafall. Om jag känner mig jättedålig kan jag ju gå hem, sa hon. Eftersom första lektionen är gympa så fick jag gå till andra, SO, som börjar 9.30. Typ 1 timma senare, hehe. Juste, idag får jag nog göra franska-provet. Fan, jag glömde att plugga så det kommer gå jättedåligt! Jaja, gör mitt bästa!

Nu ska jag fixa iordning mig, men ha en jättebra dag allihopa så hörs vi senare. Idag kanske jag tar lite bilder, isåfall lägger jag in dom senare. Pussar ♥

Äntligen!

Herregud vad jag har längtat... på Grey's Anatomy. Herregud, jag har varit utan det i flera månader. Jag gråter i nästan varje avsnitt, det är det bästa tv-programmet på jorden. Hoppas så mycket att Meredith och Derek gifter sig i slutet, antagligen blir det väl så! =) Nyss såg jag finalen av America's Next Top Model, Witney vann, men jag hoppades på Anya. Jaja, jag ska kolla vidare på Grey's nu, hoppas ni också får en bra tv-kväll i soffan. Vi hörs, puss ♥


Min onsdag

Hejsan allihopa!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på One Tree Hill, och har en värkande hand. Det är för att jag brände fingret idag på Hemkunskapen. Vi hade "rotfrukt-tema" och jag och Paloma lagade grönsaksgryta, den vart faktiskt jättegod. Till det fick vi rödbetssoppa, ris, gratäng, rostade rotfrukter och äppelpaj. Allt med rotfrukter.

Efter HK:n så stannade jag och Isa kvar och väntade med Johanna R på att hennes italienska skulle börja (jag slutade ju förra veckan) och sen träffade vi några andra vi "känner" och pratade lite med dom. Sen åkte jag hem och sen dess har jag kollat på tv och ojat mig över mitt onda finger. Nyss tog jag en Nurofen mot mitt finger och min feber. Ja, nu ska jag fortsätta kolla på lite tv och sen fixa lite te och nåt att äta. Puss & kram!

Onsdag

God morgon sötisar!

Hur mår ni? Jag mår inte så jättebra, jag mår illa och har huvudvärk. Men jag går nog till skolan idag ändå, vi har bara 1 lektion i Hemkunskap och jag vill träffa alla. Kanske är hemma imorron men det är ju en annan sak. Hehe. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Oprah. Hon verkar så himla gullig, hihi. Jaja, ska ta och fixa mig en kopp te och lite frukost. Vi hörs senare, pussar!


Jag idag, ser ni hur blek jag är? :(


RSS 2.0