Varm choklad

Hihi, många inlägg idag. För att jag har tråkigt! Jaja, nu sitter jag i min stora mysiga säng och dricker varm choklad, och kollar på One Tree Hill. Älskar det! Det är så bra, ett av mina favoritprogram! Måndag - torsdag klockan 16.10


Jag just nu (checka den urgulliga mumin-koppen)

From the bed

Vaknade nyss, har sovit ett tag. Det var min lilla baby som väckte mig, hihi. Kom in och nosade mig i ansiktet, gulligt! Är jättetrött, det är faktiskt jätteskönt att få ligga och sova hela dagen. Men imorgon blir det nog skola för mig, men vi har ju trots allt bara 1 lektion så jag börjar 12.35.

Låg och funderade på ekonomi här i sängen och kom fram till att jag slösar allt för mycket. Men om jag passar lilla Ruben lite har jag nog råd med lite saker. Jaja, nu ska jag nog kolla lite på tv och sova lite mer. Får glädja mig åt att alla andra är i skolan just nu! Hehe. Kramis

Tisdag

God morgon!

Vaknade nyss och jag känner mig inte direkt bättre, snarare sämre. Mitt huvud värker och jag mår illa och halsen ska vi inte ens tala om. Nej, gud jag hatar att vara sjuk. Det enda bra idag är att jag slipper franska-provet. Hade inte övat så mycket. Men jag får väl göra det på torsdag. Ska snart gosa ner mig i soffan och fixa lite pannkakor och kolla på någon film eller lite tv. Ha en bra dag allesammans, puss!


Trötter

Brr, usch vad det är kallt! Sitter uppkrupen i soffan med pyjamas och stora duntofflor och en tjocktröja och kollar på Idol. I veckan är det med massor premiärer av superbra program. Imorgon är det Ugly Betty och efter det Desperate Housewifes. Och på onsdag är det säsongsprämiär på bästa tv-serien, Grey's Anatomy! Just love it. Alla egentligen, hihi jag bara älskar tv i allmänhet. Och juste, det är Gossip Girl på söndag också!

Jag blir nog hemma imorgon med, eftersom jag inte känner mig så bra nu. Förutom magsjukan och huvudvärken har jag dessutom fått ont i halsen och så har jag nog lite feber. Jag gick ut med mamma och Moses när mamma kom hem och där ute var det jättekallt så jag blev nog ännu mer sjuk av det. Nu ska jag fixa en kopp varmt te, och sen kolla på nån film. Sov gott! ♥


Sjuk-dag

Hejsan!

Vaknade nyss, efter att jag tog en lite tupplur. Jätteskönt, men jag känner mig fortfarande ganska sjuk. Pappa kom hem och hade med sig lunch till mig, någon köpe-lasagne. Jättegott! Jag fick cola till också, och mackor. Men sen blev det inte bra, för aa jag vart lite mer sjuk! :( Nu sitter jag under mitt jättestora täcke och myser, har precis läst senaste numret av SOLO, och har typ inget att göra. Vill sova mer men det är så jädra kallt att jag inte kan somna om! Kanske ska gå och hyra film, men eftersom min familj snart kommer hem känns det lite onödigt, och rörigt om alla är hemma när man ser på film. Nu ska jag gå och fixa en macka och lite te, får hoppas att det är kvar i magen. Puss!

Måndag morgon

Hej allihopa!

Jag är hemma från skolan och jag är sjuk.. Magsjuk antagligen, det är verkligen sjukt äckligt. Jag vill gå och hyra film eller nåt snart, och köpa lite tidningar eller nåt att läsa. Och sån där färdigmat, typ lasagne eller canelloni. Just nu sitter jag och kollar på TV, och ska nog dricka en kopp te snart. Jaja, hoppas ni mår bättre än mig iallafall. Kramis ♥

Söndagkväll

Nu sitter jag i soffan och dricker en kopp Marockanskt te! Det är jättegott, och sött. På dagen idag var jag på stan med mamma, vi var och fikade på Blå Lotus, och åt jättegod spenatsoppa och jag drack varm choklad med vispgrädde. Sen kollade vi i affärer och gick till Götgatsbacken och kollade på Body Shop, men vi köpte inget. Sen ringde Elin och frågade om jag ville följa med henne till Hötorget, det var någon High School Musical-grej och Zac Efron och Vanessa Anne Hudgens kom dit. Så jag och mamma sa hejdå vid 4 och jag åkte till Hötorget.

Där stod vi i typ 2 timmar och frös för dom kom försent, och vi kom för tidigt. Inte bara att det var kallt, det stod ett skitjobbigt litet barn brevid mig och Elin som jag bara ville döda. Klagade jättehögt och när den sa: Det här är inte som i Hollywood, där har alla fina kläder på sig och man behöver aldrig vänta" fick jag och Elin skrattanfall och höll på att dö, haha. Men sen när Zac och Vanessa kom så var det fett kul, haha jag och Elin fick Vanessas autograf. Fett cool!

Nu är jag typ jättesjuk, eftersom jag var lite sjuk innan så blev det inte bättre av att jag frös ihjäl i 2 timmar, så jag kanske inte går till skolan imorron. Nu ska jga nog färga håret, jag ska färga till min naturliga hårfärg, eller typ lite ljusare. Mamma ska hjälpa mig, så hon ska bara natta klart Ruben så ska hon fixa sen. Nu ska jag snart fixa håret, och sen sova! Puss och kram!


  
Vanessa Anne Hudgens


Zac Efron


Vanessas autograf, hehe


Söndag

God morgon!

Vaknade nyss och har sjukt ont i huvudet och mår illa. Inatt ska vi inte tala om, bara att jag hade en liten incident kallad illamående som.. utvecklades. Inte bra alls, jag har antagligen lite feber också. Alltså, jag är inte riktigt frisk. Men jag kan skriva lite ändå! Igår var jag först ute med Jasmin, Olivia och Sofi, och vi bara gick omkring och hade det tråkigt! Sen drog alla hem så jag gjorde det också. Lite innan 12 kom mamma hem! Det var jättemysigt. Vi drack marockanskt te, och delade ut presenter.

Idag ska jag nog ta det lugnt, kolla på TV och sånt där, och kanske ska jag och mamma gå och fika. Kanske på Götgatsbacken, så kan vi kolla på The Body Shop också, dom har fått in något typ "Deep Sleep" spray som gör att man sover bättre, måste prova! Men den är ganska dyr men mamma kan nog köpa den, hihi! Hmm nu ska jag nog äta frukost, om det går, och kolla lite på TV! Hörs senare, puss!


Shopping och städning

Hejsan!

Sitter och äter på en godisbit, hehe. Jag åt nyss en stor portion falafel med bröd, och innan det chips och någon sockervadd-tuggummi-grej. Mycket mat på kort tid hihi. Var nyss med Elin, hon gick hem för typ 20 minuter sen, vi var på stan och köpte varsinn stickad kofta/tröja på Bikbok. Jag köpte inte den jag skulle ha köpt, för den var slut, men jag köpte en annan, den är supermysig! Och så köpte jag strumpbyxor, typ vanliga svarta.

När Elin och jag kom hem (till mig) så kollade vi på Top Model, och jag var tvungen att städa, måste göra det lite mer snart, typ dammsuga och fixa vardagsrummet. Men det är så himla tråkigt, fattar inte hur jag älskade att städa, när jag gick i typ 5:an. Då städade jag typ all the time.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, kanske ska jag vara med några men inget är bestämt. Mamma kommer ju som sagt hem och jag vet inte om jag orkar gå ut, men jag tror det blir så iallafall. Jag orkar inte sitta inne och ha tråkigt, haha. Är så himla rastlös nu för tiden! Nu måste jag återgå till städningen. Pussar ♥

En bild på mig och "överdelen" på min nya tröja!


Lördag

God morgon!

Vaknade för en halvtimma sen, pappa väckte mig och Angelica, som sov här förresten, klockan 10 för Angelica ska spela innebandymatch. Inte jag, men jag har tennisträning klockan 1, så jag har gott om tid på mig. Igår var jag med Sofi, Olivia och Angelica och sen kom Jasmin och Amanda, och vi typ gjorde ingenting. Satt ner på gatan hela tiden, haha!

Idag ska jag nog gå på tennisen och sen ska jag ut och shoppa, måste köpa en stickad tröja från Bikbok, om den finns. Ikväll vet jag inte om jag ska ut, mamma kommer ju hem och jag vet inte om jag har lust heller. Får se antar jag. Nu ska jag nog kolla lite på TV och mysa lite i soffan. Känner mig jätteförkyld, nyser en stup i kvarten. Kramis ♥

Friday

Hej sötisar!

Sorry för sen uppdatering, har haft fullt upp hela dagen. Vi hade matteprov i morse, det gick jättebra, tror nog jag får MVG, hihi. Efter skolan åkte jag och Isa och träffade Tove, hon gick i vår klass förra året men bytte tyvärr vid sommarn. Vi gick i affärer och fikade och sånt, hade det allmänt mysigt. Sen när vi var inne på Bikbok, skulle köpa en söt stickad tröja, så ringde pappa och påminde mig och fotbollsmatchen jag hade, om 5 minuter!!! Så jag sa hejdå till tjejerna och rusade hem och bytte om. Kom 20 minuter försent till matchen men som tur var hade vi lång uppvärmning så jag hann iallafall. Matchen gick superbra! Gjorde mål, 1-0, och slutresultatet blev 2-1 till oss! Nice!

Helgens planer blev inställda, av personliga problem haha, men jag ska nog hitta på något med ett par stycken ikväll! Blir nog jättebra, hoppas jag... Imorron kommer mamma hem från Marocko, sent visserligen men jag ska få en present och på söndag har jag bestämt att mamma och jag ska fika, hihi. Nu ska jag nog fixa mig iordning men ha en jättebra fredagkväll. Puss!

Sjuk?

Usch, jag känner mig så sjukt trött. Har jätteont i huvudet, känns som jag ska sprängas. Kanske det beror på att jag pluggade så mycket, både franska och matte. Tog nyss en alvedon, men jag ska nog ta det lite lugnt, kolla på Heroes och sen sova. Inget mer dator för mig idag tror jag. Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan med en filt och kolla på Idol med min brother och mina morföräldrar! Puss!


Pluggtorsdag

Tjaa!

Nu sitter jag och ska plugga franska med Isabella. I skolan idag har vi haft typ bara tråkiga ämnen. Inte så kul alls, men jag fick låna Mirjams kamera så jag kan visa lite bilder från dagen sen!  Senare ikväll blir det nog träning och sen pluggande och Heroes. Nu ska jag återgå till pluggandet, hoppas Isabella kan hjälpa mig med pluggandet, pluggarN är hon asså! Puss och kram!


Johan Palm

Hihihihi han är så söt, det är han som är 16 år och med i Idol. Åh så gullig, hihi. Jag och Mirjam är så totally kära i honom hahaha. Shit hoppas han vinner Idol, hela alltså. Dom säger ju att han är en av de bästa så han kanske vinner ändå. Han sjunger ju asbra och är en gulleplutt haha. Nu ska jag kolla på Oskyldigt Dömd, nya deckaren på 4:an ni vet, med Micke Persbrant. Ciao!

Plugg..

Gud jag vet inte vad det är med mig, men jag kan inte plugga! Vet typ inte hur man gör, haha. Okej det är faktiskt väldigt svårt, asså gud är det någon som har pluggtips eller nåt? Jaja, just nu sitter jag och kollar på Christine, haha så kul! Menmen, nu ska jag försöka plugga. Senare ikväll blir det Idol, och sen blir det Filip och Fredrik, men det kanske jag inte kan kolla på, för pluggandet såklart. Nu ska jag dricka vaniljte med Ruben och Mirjam, och där försvann pluggandet..

Onsdag

Just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, supermysigt. Om ett tag ska jag gå på teatern, men det är då, typ om en halvtimma. Idag har jag varit i skolan, utmattande som vanligt. Somnade idag igen, på bilden den här gången men vi hade vikarie och hon tillät det, hihi. Nu ska jag nog fixa te, och jag skriver nog senare ikväll, men det blir mest plugg för mig. Matteprov på fredag, tror jag kan det mesta men jag måste ändå plugga lite mer. Förresten, min mamma är i Marocko och ska köpa något till mig på flygplatsen. Är det någon som har något tips om en god parfym eller nåt? =)
När mamma kommer hem får vi fixa tid på en manikyrsalong, jag vill förlänga naglarna. Hihi. Nu ska jag gå. Puss och kram!


Kvällsmys

Är supertrött, ska snart sova tror jag. Men först har jag massor av läxor, eller prov. Ska fixa en kopp te och plugga, mest matte men också lite SO. Sitter och kollar lite på Främmande Fågel, superspännande men nu måste jag nog stänga av annars fastnar jag haha! Idag har jag varit på träning, först fotboll och sen innebandy. I veckan måste jag gå och köpa en stor, mysig, stickad tröja, och plugga massa. Nu ska jag plugga men vi hörs imorron. Puss!


Hej hej

Hej!

Är så trött nu för tiden, och då menar jag verkligen trööttt!! I skolan idag var jag jättetrött på morgonen och eftermiddagen, men som tur var var sista lektionen syslöjd så då hade jag kul. Sydde klart min klänning idag, den blev ganska bra! Sitter och äter pizza nu, men jag får faktiskt det för jag har träning idag, först fotboll sen innebandy. Hmm ser på Vänner nu, och min lilla Ruben kom nyss hem och ska ut med Moses. Nu ska jag nog äta lite mer hahah!!! Hoppas ni haft en bra dag. Puss!


Äntligen hemma!

Hejsan!

Äntligen hemma, på riktigt. Isas baby-kusin skrek oavbruten i 1 timma, och jag har beslutat att jag typ aldrig kommer vara redo att skaffa barn, haha. Iallafall inte om dom skriker som en stucken gris, hur länge som helst. Hennes mamma kom hem typ kvart-tjugo över 7, så då drog jag och Isa till bussen, som var 10 minuter försenad. Usch, då fick vi sitta och vänta ute i kylan. Sen kom iallafall bussen och så var tunnelbanan i Gamla Stan OCKSÅ försenad, så vi fick vänta på den med. Och så var det någon som såg ut som Blondinbella som stod brevid oss på stationen. Men Isa sa: det kan ju inte vara Blondinbella, hon bor ju på Östermalm. Och jag ba: Whaaaaaaaaat? Man kan väl vara i Gamla Stan ändå, haha! Jaja, sen kom jag hem och så tog jag en dusch och gick ut och köpte te. Blackcurrant, min favorit genom tiderna (iallafall av påstéerna!) Ja, nu sitter jag och myser med min egen baby, som inte skriver (thank god) som är en söt liten vovve! Ska snart sova, är dödstrött! Kramis


Baby

Hej!

Sitter hemma hos Isas morbror och Isa håller på och "nattar" Lily, hennes kusin. Hon är typ 13 månader, urgullig, bara det att hon är jättetrött och grinig, eller inte längre men nyss. Ja, dagen har varit jätteseg. Vaknade klockan 7 och gick upp, pappa gick till jobbet typ 10 över så jag fick fixa frukost och sånt. Åt i och för sig inte så mycket, men ändå! Sen i skolan var  det jättetråkigt. Eller inte allt, men allt förutom NO:n. På sista lektionen, svenska, somnade jag. Haha, ack så pinsamt får verkligen inte hända igen. Efter skolan, vi fick sluta lite tidigare för att ingen lyssnade på svenskan, så åkte jag och Isa in till dramaten (vi hade någon konstig svenska-uppgift) och sen gick vi till donken och åt och efter det åkte vi direkt till Isas morbror. Nu så ska vi väl hitta på något att göra, babyns mamma kommer hem runt kvart över 7, så vi får hitta på något tills dess.

Har inte fått koll på kameran än, den är helt trasig, men när jag fixar den så blir det bilder. Lovar! Någon gång i veckan så ska jag och Isa och Isabella plugga på Wayne's, vi har så jädrans mycket prov de kommande veckorna! Ska dricka lite te nu, men hoppas ni haft en bra dag! Kramar

lördag kväll

Tja!

Har nyss fixat mig lite. Ska snart träffa Sofi, men först ska jag äta lite med pappsen och lille Ruben. Som sagt var jag ute på shoppingrunda idag med Elin och jag köpte ett linne med spets, från H&M. Efter vi varit på stan gick jag och Elin hem till mig och såg på tv och åt pizza, haha. Mycket pizza nu för tiden för att vi har massa pizzor från IKEA. =P Sen gick Elin hem och jag satt själv och kollade på tv och åt chips, mums! Ja, ikväll ska jag träffa tjejorna och vi ska väl hitta på något kul. Nu så ska jag fixa lite käk åt alla, så jag kommer iväg fort sen! Ciao


Lördag

Gud jag är så sjukt trött, jag gick upp 10 i 7 i morse, på en lördag! Jag hade fotbollsmatch i Gustavsberg. Egentligen ska jag gå på tennis nu, men jag är jättetrött och har ont i benet så jag ska ut på shoppingrunda med Elin. Hon ska köpa jeans och jag ska köpa, euhm, vet inte, kanske nån tröja eller nåt. Igår var jag ute med Isa, och vi drog runt en stund, skulle egentligen träffat Neil, men vi mötte upp Sofi, Angelica, Olivia och Jasmin, och vi hängde med dom en stund, och åkte sen till Telefonplan (ingen aning om varför vi var där!!!) och träffade Isas kompis Marc, men vi hade sjukt tråkigt, och sen åkte jag hem. Imorse åkte mamma iväg till Marocko, hon ska vara där i en vecka. :( Snart ska jag träffa Elin så jag hinner inte skriva mer, men om jag hinner kan jag lägga in bilder på mina skor jag köpte igår, och om jag köper nåt idag. Ciao


Fredag

God eftermiddag!

Idag har jag varit i skolan och efteråt var jag med Isa och Isabella. Vi stod och pratade fett länge med några sjuka killar, haha. Sen drog vi in till stan och så köpte jag skor. Egentligen skulle jag ha köpt ett par uggs från Skopunkten. Men de fanns bara i storlek 40, så jag gick till Topshop och köpte ett par jättesöta skor där istället. Och så köpte jag ett par pumps från H&M också. Ikväll ska jag och Isa ut och träffa några, vid Trekanten tror jag. Hörs senare, pussar



UGGs-liknande skor, Topshop 269 kr


Onsdag

Bonjourne, eller något, som det heter på italienska. Idag har jag haft en jättelugn dag. Jag hade bild och slöjd och sen hemkunskap. Sen hade jag italienska. Vi lärde oss att presentera oss själva, typ. Efter skolan gick jag hem och såg lite på One Tree Hill och sen så gick jag till teatern. Sen gick jag hem och åt middag. Sen kollade jag, Mirjam och mamma på gamla avsnitt av Life On Mars och sen kollade vi på Idol. Sen tog jag en dusch och såg på Heroes. Sjukt spännande, men tyvärr vet jag jättemycket av vad som händer eftersom en kille i min klass sa det till mig. Nu så ska jag plugga lite till mitt NO-prov som jag har på fredag. På fredag ska jag äntligen få pengar då kan jag köpa två par jättefina uggs. Ett par på skopunkten som mamma ska betala och ett par från Topshop som Kenza har. Sååå fina!!! Och så ska jag köpa ett par gråa pumps. Men men, Nu måste jag plugga, men jag har sovmorgon imorron så jag kan vara uppe ett tag till. Godnatt allihopa, puss


hola

har inte skrivit på sjukt länge, ska nog lägga ner bloggen eller nåt orkar inte skriva. men jag har inget att göra och apssar på att skriva ett inlägg. kollar på tv och har precis ätit en påse 200g grillchips. haha mår såååååå illa. tur att jag ska träna idag. jaja, har köpt en sjukt bra hudkräm från vichy, den är jättebra. mattar ner huden så det ser ut som man har foundation men det är bara en vanlig hudkräm, och den kostar bara 169 kr på apoteket. ajuste är fett glad hittade nyss 100 kr i min plånbok som jag inte visste jag hade, älskar att hitta pengar. aja ska tagga måste byta om. ciao

VILL HA!!!!!!

Seriöst, vill ha de här skorna så mycket!!! Fast de kostar typ 5000 men de är sååååååå sjukt snygga!!!!!!!

Fast sen finns det två par skor från Ellos som jag vill ha, som inte alls kostar så mycket, typ 400 styck eller nåt. Såhär ser de ut.

RSS 2.0