29 maj

Tjenare!

Kan bara skriva lite grand för att jag ska snart gå till min lillebrors skola och kolla på deras "Vår Show". Idag har jag varit i skolan och haft det dötrist, det enda bra var att vi fick glass av lärarna. Man fick typ dela 7 st på en 2 liters förpackning med glass. Det var jättegott och jag åt jättemycket. Aja, sen efter skolan gick jag hem och åt hamburgebröd haha. Sen halv 6 ska jag på fotbollsträning så nu måste jag kila.
Puss & Kram!


Tävling

ÅH, det är en tävling på Kanal 5 som man kan vinna en shoppingresa till New York med Elin Kling som personal shopper, och man får 20000 kr att handla för. Jag vill SÅ gärna vara med i den, men man måste vara 18 år för att delta. Kanske ska vara med iallafall trots åldersgränsen. Inte för att man kan vinna då, men ändå.. Jag, jag undrar hur jag skulle klä mig då, antagligen som Blair, hon har världens finaste klädstil!


28 maj

Hej allihopa!
Sitter här och äter cola-yoghurt och kollar på Sjunde Himlen. Det har varit en himla skön dag. På morgonen på franskan så gjorde vi ingenting och på engelskan lekte vi lekar. Sedan på matten räknade jag jättenkla uppgifter hela lektionen och på gympan spelade vi fotboll. Sedan hade vi lunch och efter det hade vi SO. Okej, det var det enda jobbiga på hela dagen. Det var nämligen så att vår SO-lärare är världens jobbigaste! Om läraren inte kommer inom 15 minuter får man nämligen gå, och efter 15 minuter så gick vi därifrån och DÅ kommer läraren. SÅ irriterande. Plus att han inte ens var på lektionen och gick iväg hela tiden. Usch jag hatar honom! Jaja, efter skolan gick jag och Louise hem tillsammans i det vackra sommarvädret. Det var jättevarmt ute och när jag kom hem kollade jag på TV, och sedan gick jag och köpte cola-yoghurt och sedan kollade jag på TV. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, antagligen ska jag köpa något gott att äta och sitta och kolla på först Grey's Anatomy, klockan 9, och sedan Sex & The City, klockan 10! Det blir nog jättemysigt. Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, men jag ska nog kolla lite mer på TV. Haha, ni borde verkligen se Sjunde Himlen, det är faktiskt jättebra. Lite töntigt, men bra! Ja, nu är det snart slut, hoppas det kommer några fler bra program.
Puss & Kram


27 maj

Hejhej!
Jag sitter här och kollar på Entourage på MTV och ska snart gå till skolan. Idag ska jag (kanske) redovisa om Twiggy på svenskan. Fast egentligen vill jag redovisa på fredag, för då är det helklass. Jag har iallafall övat och min redovisning kommer (förhoppningsvis) bli bra. Jag har jättemånga fina bilder på Twiggy men jag ska köpa en stor tavla på henne och hänga på min vägg. Henne eller Audrey Hepburn. Jaa, jag ska typ till skolan om 30 minuter så jag kan chilla hemma ett tag till. Så ha det bra allihopa, njut av dagen!
Puss & Kram


Klänning

Ja, nu är det ju bara 2 veckor kvar till skolavslutningen och jag har inte hittat någon klänning än. Jag funderar på att köpa en vit från Gina Tricot, men det går inte att lägga in bilder därifrån. Så gå in på www.ginatricot.se och gå in på Kjolar/Klänningar, och sedan trycker man på Vit och den heter Natasha Dress. Den är jättefin, ska gå och prova den imorgon. Jag vet inte annars vad jag ska köpa. Satsar på något vitt och kort. Har någon något förslag på någon fin klänning? Haha jag hittade en sjukt jävla skön bild på min dator som jag kan visa er. Nu ska jag gå! Puss

26 maj

Hejsan!
Idag har det varit en helt vanlig skoldag, inte tråkigt, inte rolig. Okej, ganska tråkig faktiskt.. Jag vaknade typ halv 8, jag försov mig lite. Jag fixade mig snabbt och åt frukost och allt sådant där, och sedan gick jag och mötte Lousie och vi gick till skolan tillsammans. Ja, jag var tvungen att gå för mitt busskort är borta och jag har inte berättat för mamma och pappa än för jag har redan tappat bort det en gång i år.. I skolan hade vi svenska och några redovisade. Efter skolan gick jag hem och satte mig vid datorn och nu kollar jag på TV och ska snart göra läxan.. Ja, allihopa. Hejdå, ska kila!
Puss & Kram

Bilder

Här kommer lite bilder från picknicken!
  

25 maj

Tjenare!
Idag har jag haft det jätteroligt. Jag gick upp typ 9 för jag hade match klockan halv 11. Jag och Sofi (hon hade sovit hos mig) drog till matchen och vi förlorade.. Sen efteråt rusade jag hem och fixade mig för sedan skulle jag på Louise's picknick. Jag drog dit och vi hade jättemysigt. Vi satt och åt i tantolunden och hade det väldigt chill. Vi hade vattenkrig och jag blev dyngsur. Efter det gick jag, Isa och Isabella (de andra gick hem) och badade med kläderna på. Haha, det var faktiskt skönt i vattnet, och jag doppade huvudet 2 gånger. Sen gick jag hem och nu ska jag göra min svenska-läxa.
Ha det bäst alla! Puss & Kram

23 maj

Hej allihopa!
Det har varit en jättehärlig dag idag. Jag hinner inte skriva så mycket nu men jag kan berätta kortfattat om idag. Jag var i skolan och spelade upp går pjäs. Den blev jättelyckad och alla tyckte den var bäst! Haha seriöst, dem tyckte det. Efter skolan åkte jag och Lousie och handlade varsitt linne, sedan så åkte jag hem och kollade på TV med Mirjam och sen gick hon till sin teater, då spelade jag Guitar Hero. Sen pratade jag med några kompisar om ikväll och sen så har jag varit inne och kollat på TV och varit inne på datan hela dagen. Jag ska snart äta och sen ska jag ut!
Puss & Kram

22 maj

Goddagens!
Idag har det varit en både ganska skön dag men samtidigt en sorts otursdag.. Jag gick upp runt 8 och fixade iordning allt. Sedan när jag satt och kollade på TV så var helt plötsligt klockan 10 i 9 och jag skulle möta Louise. Men jag var först tvungen att plocka in alla sakerna i kylen. Sen när jag och Louise kom till busshållplatsen och då stod det 8 minuter vilket innebar att bussen skulle komma  5 minuter efter vi hade börjat. Då gick vi istället och kom till skolan 10 minuter efter vi börjat. Sen när jag kom till skolan upptäckte jag att min mobil vad borta. Sen hade vi jättetråkigt i skolan och efteråt skulle jag ha varit med Louise men hon ville hellre vara med Amanda så jag och Isa åkte in till stan och kollade på kläder. Sen kom jag hem och hittade min mobil och efter det kollade jag på TV och sedan så gick jag på träningen och sen så var jag på träning och sen gick jag hem och jag och Mirjam kollade på Grey's och åt skräpmat (pommes frites och falafelrulle utan falafel). Sen snackade jag med ett par kompisar och jag kollar på Grey's fortfarande. Nu måste jag kila, ska snart duscha.
Puss & Kram

21 maj

Hejsan!
Förlåt att jag inte skrev igår men jag var jättetrött. Men idag gick jag upp klockan 8 och hela dagen i skolan jobbade vi med våra manus. Vi håller på och gör en som handlar om en tjej som är mobbad, väääääldigt djup. Förutom att hon förvandlas till Saw-gubben och sedan dödar alla i skolan.. Okej den är lite konstig haha. Efter skolan gick jag och Louise hem till mig och vi spelade Guitar Hero. Sedan gick Louise hem och jag fortsatte spela och efter det så gick jag in på datan, och nu är jag inne på datan och kollar på Grey's. Jag ska snart äta och kolla lite på TV.
Puss & Kram


19 maj

Hej hej!
Det har varit rätt nice idag i skolan, jag gick från 9-14.. Jag vaknade klockan 8 och gick upp och fixade mig, åt lite frukost och drog till skolan. På vägen mötte jag Louise och vi gick tillsammans till skolan. Vi har temavecka och hela dagen höll vi på och gjorde teaterövningar. Haha, det var jättekul! Efter skolan gick jag, Louise och Sara till Ringen och jag köpte ett rosa nagelack, en hårinpackning och ett blått linne. Kanske lägger upp bild senare (troligtvis inte..). Sedan gick vi hem till mig och gjorde chokladbollar och spelade Guitar Hero. Det var jättekul. Sedan gick Sara och Louise hem och jag spelade vidare ett tag, men sen kollade jag på TV. Då upptäckte jag att mitt nagelack var borta. Jag är jätteledsen för att det var jättefint och jag hade bara använt det en gång. Kanske hittar det senare. Ikväll går det inget bra på TV, så jag kanske ska hyra film.. Är sugen på att se Systrar I Jeans-filmen men jag hittar den ingenstans. Ska gå och kolla snart..
Puss & Kram

18 maj

Hej allihopa!
Jag vaknade ungefär klockan 10 idag och gick upp och sminkade mig. Sedan åt jag frukost och efter det hasade jag iväg till zinken, och därifrån åkte jag till något som heter Bromma och hade fotbollsmatch. Det gick jättebra, vi vann med 5-0 och jag gjorde mål! Efter det åkte jag hem och duschade och sedan har jag bara kollat på TV. Just nu är det Gossip Girl-maraton som jag spelar in och kollar på! Det är jättebra, ni borde verkligen kolla på det. Nya avsnitt kommer på tisdagar klockan 20.00. Jag ska gå, men ni kan få en bild på de ursnygga personerna i Gossip Girl!
Puss & Kram

17 maj

Hejhej!
Idag vaknade jag ungefär kvart över tio och gick upp. Jag hade tappat rösten så jag kunde inte prata, det var jätteobehagligt. Sedan kom rösten tillbaka men jag har haft jätteont i halsen hela dagen. Klockan halv ett gick jag tillsammans med Mirjam till medborgarplatsen, för hon skulle möta Emma medans jag skulle åka till stan med Isa. Jag tog tunnelbanan och mötte Isa och vi gick omkring på stan. Jag letade desperat efter ett par gråa pumps jag har sett på H&M. Men jag hittade dom inte. Isa köpte däremot ett par shorts och jag letar fortfarande efter ett par pumps. Om det är någon som vet ett par fina så kan ni jättegärna säga det till mig. Sen åkte jag hem och fikade med mamma. Jag köpte choklad och mamma fixade te och det var jättemysigt. Jag upptäckte nyss att det är Gossip Girl-maraton imorgon från 10-17. Mysigt värre, jag ska nog spela in så kan jag kolla hela natten! Ikväll ska jag ut och vara med ett par kompisar, nu ska jag nog kolla på The Power Of 10
Puss & Kram


Bilder

Hej
Tänkte lägga upp några bilder på min annars så meningslösa blogg! Hittade några gamla bilder som jag inte sett på länge. 
   

15 maj

Hejsan
Nu har jag precis kommit hem från min fotbollsträning. Jag är jättekall, helt nedfrusen och hungrig. Mamma håller på att laga mat, så den blir väl klar snart antar jag. Jag ska nog mysa rejält ikväll och kolla på OC och äta popcorn. Imorgon har jag både friidrottsdag och sedan på kvällen har jag fotbollsmatch. Jag skulle egentligen ha köpt en tjocktröja jag kan ha imorgon, för att det är så kallt, men jag hann inte.. Så jag vet inte vad jag ska ha på mig. Åh, jag vill verkligen inte vara med.. Hoppas jag stukar foten så jag slipper vara med.. Jaja, jag ska äta nu. Skriver nog imorgon, om jag hinner.
Puss på er alla gullungar!

15 maj

Hejsan!
Idag har varit en ganska lugn dag, inte så mycket har hänt. Jag vaknade klockan 7, inte fullt så utvilad som jag hade velat vara efter en natts gråtande över Grey's Anatomy. Meredith och Derek har nämligen gjort slut. Men jag gick iallafall upp runt 10 över 7 och sminkade mig. Sedan åt jag frukost och var på jättedåligt humör, antagligen på grund av sömnbristen. Sedan så borstade jag tänderna och klädde på mig, och sedan klockan 8 mötte jag Louise, och vi gick till skolan tillsammans. Ute var det jättekallt och jag skakade som bara den. I skolan hade jag bild, och jag hade jättetråkigt och lyssnade på The Voice, och frös jättemycket. Sedan hade jag träslöjd och gjorde ingenting alls, grävde i några träbitar.. Sedan hade jag lunch, och sedan åkte jag, Louise, Amanda och Valter (usch, på Valter!) till Ringen för jag skulle kolla på en tjocktröja till Friidrottsdagen imorgon, och Amanda skulle kolla på hårfärg. Sedan gick vi till McDonalds och åt, för jag hade knappt ätit någon lunch alls i skolan, den var jätteäcklig. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade Projekttid. Efter skolan åkte jag hem och umgicks lite med min storasyster, sedan gick jag ut med Moses och snart ska jag på fotbollsträning. Måste nog byta om snart, kanske (antagligen inte) skriver lite ikväll, om jag hinner.
Puss & Kram

14 maj

Hejsan
Jag har varit hemma med Sofi idag. Vi har städat och kollat på tv. Sedan gick vi till min skola för att lämna in pengar till Operation Dagsverke. Sedan gick vi till Sofis skola, för hon hade kvartssamtal. Sedan gick vi och kollade i affärer och provade kläder och jag köpte en jättefin grå tröja för 130 kr. Sedan åkte vi hem och nu kollar vi på Bolibompa med min lillebror! Snart ska vi äta middag, och sen senare ikväll blir det Greys Anatomy, och sedan Sex and the City. Jag är väldigt sugen på att se det, ska kanske köpa något gott att äta till programmen, om jag orkar och får för vikten.
Puss & Kram!

14 maj

Godmorgon allihopa söta!
Jag vaknade för ungefär 10 minuter sedan. Jag kollar lite på TV, jag och min storasyster sitter uppe och är ensamma hemma. Sofi kommer om typ 1 minut och det ska bli jättemysigt. Oj nu kom hon visst. Jag måste nog gå och vara med henne nu, men jag skriver lite ikväll!
Puss och Kram


13 maj

Hej igen
Jag vet att det är 3:e inlägget för dagen men snart är det ändå ny dag (14 maj) och då gör det inget. Jag ska snart kolla på OC, för jag har Operation Dagsverke imorgon vilket innebär att jag får sova hur länge jag vill. Då kan jag också vara uppe hur länge jag vill. Åh jag längtar till sommaren, jag måste köpa en massa saker innan, tillexempel en bikini, en hudkräm och en klänning till skolavslutningen. Jag funderar fortfarande på att köpa den där fina från Betsey Johnson som jag lade upp i ett inlägg för några veckor sedan. Fast den är ju så dyr, kostar ca 1660 kr, så antagligen blir det nog inte så att jag köper den. Jag ska ut och leta efter en klänning nu i veckan, eftersom det bara är 3 veckor till avslutningen. Så om det är någon som har något tips till mig på en fin klänning, skriv gärna. Ikväll har jag kollat på Ugly Betty och Desperate Housewifes och pratat med Isa. Ska nog ta en kopp te och kila in till mitt rum och kolla på OC snart. Tar nog med datan dit in. Jag är jättepeppad över att se OC-avsnitten där Chris Brown är med. Alla som älskar Chris Brown och OC lika mycket som jag gör, köp 4:e boxen, för han är med i några avsnitt och spelar Kaitlins pojkvän. Kan alla avsnitten utantill!
Ja, jag ska nog dra nu, kanske skriver imorron bitti när jag vaknar!
Puss & Kram!


Inköpt

Hejsan
Det här är andra inlägget idag men jag ville lägga upp en bild på det jag köpt idag. Det var en jättesöt blus från Gina Tricot. Funderar på att köpa den här bikinin också, från H&M.
Jag vet att det är jättedålig upplösning på bilden, men det blev lite krångel i datan. Men om ni vill se den i normala färger kan man gå in på www.ginatricot.se och tycka på skjortor och tunikor och sedan på brun, och då kommer den upp den heter Isabella Blouse. Bikinin är däremot jättesomrig. Ska jag köpa den tycker ni?
 

13 maj

hejsan
idag är det bara 27 dagar kvar till skolavslutningen. jag vaknade 20 över 8 och gick upp och fixade mig. sen åt jag frukost och det var jätteskönt för jag var ensam hemma, förutom min syster som låt och sov. sen så skulle jag till skolan, övervägde att skippa franskan men jag gick ändå. sen kom jag på att jag hade glömt mitt busskort och då behövde jag vända och hämta det, väl hemma hade lektionen redan börjat så jag orkade inte gå. så jag kom till skolan lagom till matten. jag är faktiskt riktigt bra på matte nu för tiden, fick bara ett halft fel på matteprovet. jag är väldigt stolt! efter skolan gick jag och isa till hm och jag handlade ett nagelack, sen gick vi till belle och isa köpte skor och sen gick vi till gina tricot och jag köpte en fin blus. sen pallrade jag mig hemmåt. nu måste jag nog gå, ska möta sofi om 10 minuter, jag har fotbollsträning. ikväll blir det ugly betty och desperate housewifes och sen massa dator för jag kan sova hur länge jag vill imorron. har nämligen operation dagsverke. ska städa hemma så jag ska unna mig något lyxigt och sova till 12, något jag inte gjort på länge.
puss & kram, ha det bra!

HERREGUD!

jag uppptäckte just att min blogg är det tråkigaste som finns, har någon läsare något förslag på något jag ska ha mera av här i bloggen (bilder eller nåt) för just ju har jag bara en massa tråkiga inlägg så att man spyr. jag dör, kasnek lägger ner bloggen. alla kommentera, TYCKER NI ATT JAG SKA LÄGGA NER MIN BLOGG FÖR DEN ÄR SÅ TRÅKIG?

12 maj

men tjenare
idag hade jag skolan. jag vaknade runt klockan 7.10 och gick upp och sminkade mig. sen åt jag frukost och sen klädde jag på mig och mötte louise och drog till skolan med henne. ute var det  jättekallt, bara 10 grader. (lite besviken faktiskt, trodde sommarvädret skulle hålla i sig hela långa maj) på bussen mötte vi isa och amanda. mysigt värre. jag hade svenska och var i datasalen. fick inte så mycket arbete gjort men iallafall lite och det räcker nog för idag. sen så hade jag so och gjorde ingenting allt och sen no, då hade vi en tokrolig vikarie som hette stefan som var jättesnäll. det var kul, haha. sen åt vi lunch och sen hade vi håltimma. jag övade till engelskaprovet, som jag sedan hade och jag tror det gick ganska bra faktiskt. sen så hade jag slöjd och jag gjorde nån konstig träbit. träslöjd är nog inte mitt bästa ämne.. jaja, ruly värre. sen slutade vi och jag drog hem och umgicks med min storasyster. nu måsre jag nog göra sallad, pappa sa att jag måste fixa den (fast jag vet inte hur man gör sallad, har någon nåt tips, haha)
puss och kram ha det bra allesammans

11 maj

tjenare
idag fyller kära mamma år och jag ska fira henne med att åka till grönan (tyvärr åker inte hon med..!) haha. jag vaknade runt halv 9 och skulle sjunga för mamma sen somnade jag om och vaknade halv tio, jag vet tidigt men jag var tvungen för jag ska ju till grönan. jag åt en mumsmums frukost, chokladcroissant mumsigt värre! så.. jag måste nog fixa mig nu för att ens komma iväg. pusshej, ha en jättebra dag och passa på att gå ut i det varma vädret puss

10 maj

tja alla glada läsare!
idag gick jag upp jättejättejättetidigt. klockan halv 8 för jag skulle ha fotbollsmatch. så jag gick upp och fixade mig och åt lite frukost (mina föräldrar försökte proppa i mig massa "näring" haha!) sen gick jag till zinken med pappa och moses och sen åkte jag iväg till kärrtorp. jag skadade mig under matchen och kunde inte vara med i slutet. stackars mig.. sen åkte jag hem och duschade och sen solade jag (jag klättrade ut ur mitt fönster och solade där) sen pratade jag med astrid och sen kom isa till mig. vi gick ut och solade i timmis och sen så skulle vi gå och köpa glass. det hände fett med ruly saker på vägen ahahahaha! sen drog vi hem och gcik in på youtube (isas förslag..) och jag hjälpte henne göra en blogg. hon heter isaulander.blogg.se för alla som är intresserade hihi. snart ska hon dra hem och jag ska ut och träffa ett par vänner och äta lite. kansek kommer isa ut ikväll också. jag ska nog vara någonstans på söder så vi kansek ses ikväll!
pusshej ha en jättebra dag!

9 maj

ciao
är i skolan och har svenska. det är jättekul hahah. jag gör något arbete om audrey hepburn. det betyder att jag kan gör andra roliga grejer på nätet. tokigt värre!
vaknade runt 7 imorse och fixade mig, sen åt jag frukost och klädde på mig sen drog jag till skolan. det ska bli väsrta värmeböljan idag, 25 grader. nice asså då kan man sola, mums. jag ska nog jobba lite nu, det ska vara klart jättesnart ...
kanske skriver ikväll, elelr inte. sofi ska (nog?) sova hos mig så vi får se hur det blir.
pusshej

7 maj

hejhje
idag vaknade jag runt 7 och var dödstrött. jag pratade nämligen i telefon till x på natten. så hela dagen idag i skolan var jag korkad, trött och ännu mer korkad. jag gick upp runt 10 över 7 och sminkade mig och allt sånt där sen pratade jag med isa och TVINGADE henne att gå på första lektionen, frö att annars skulle hon ha skolkat. dumma flicka haha! sen hade jag french och sen engelska som jag hade helt hjärnsläpp på. jag fattade inte hur man sa : "vem".. sen hade jag matte, jag fattade noll. men det var en ganska kort lektion och på gympan var jag inte med (jag har ont i foten) och sen så hade jga lunch. efter lunch hade jag inga lektioner frö det var talangjakt. där vann en urgullig kille som hette hugo som sjöng helt UNDERBART. jag dog nästan haha! sen så gick jag och louise och kollade i affärer och sen kom isa, vera och tove och vi kollade också i affärer. sen gick vera hem och vi andra gick till McDonalds och tjockade ner oss. sen gick jag hem och försökte leka anden i glaset och få reda på lite hemligheter men icke sa nicke, det gick inte för jag hade ingen sån där bräda man spelar på hah. så inga hemligheter avsöljades.. tråkigt nog! sen satte jag mig vid datorn och hade tråkigt och åt en chokladboll. jag har just upptäckt att det enda jag gör är att äta,hahahahahah! ha det bra allihop puss!

6 maj

hejsan jag ska bara skriva en snabbis frö jag måste till skolan sen. jag kom just på att jag hade världens längsta franskaläxa som jag inte har gjort.. ojoj, aja baja på mig haha. jag gick upp typ 20 över 8 och sminkade mig och klädde på mig. sen åt jag frukost (chips, haha) och sen satte jag mig vid datan. jag måste fica iordning håret nu, så ciao!

5 maj

tja
idag gick jag upp runt 7, och var pigg för ovanlighetens skull. jag sminkade mig och sen åt jag frukost. sen klädde jag på mig och sen var det dags för skolan! jag mötte louise och vi gick tillsammans. i skolan hade vi svenska. sen hade vi håltimma och efter det no. på håltimman gick vi först och skrev ut en grej på datan och sen så var vi med isabella när hon skrev på datan. sen hade vi no och höll på med daggmaskar (JAG VET JÄTTEÄCKLIGT!)
sen åt vi lunch och sen hade vi musik och då hade vi någon jävla störd vikarie och kallade mej för efterbliven haha! sen så hade vi engelska och jag var ute och egentligen skulle jag förhöra alla på glosor men jag solade istället. efter skolan köpte jag och sara läsk och vi drack upp en hel liter hahah! sen åkte jag hem och gick in på datan och pratade lite med angelica. jag vet inte vad jag ska göra nu, antagligen plugga!
pusshej

Test

Har du blandat mediciner med alkohol?: Nej
Vilken färg har din mobil?: Svart
Gillar du att läsa?: Ja,ibland
Har du något husdjur?: Ja
Har du någon hemlig dröm?: Ja
Isåfall, vad?: Den är ju hemlig!
Favorit godis?: Surt godis
Är du kär?: Kanske
Vilken årstid tycker du bäst om?: Sommaren
Framför eller bakom kameran?: Bakom, tror jag
Tycker du om kanelbullar?: Ja
Hur många gånger har du haft sex?: Hemligt!
Har du någon pojkvän/flickvän just nu?: Nej
När fyller du år? : 10 januari
Vilken färg är det på dina tapeter? : Gul- och vit randiga
Spelar du något dataspel? : Nej
Isåfall, vilket/vilka?:
Favoritfärg? Vit
 Går du i någon sport?: Ja, fotboll
Vilken färg har du på dina sockar just nu?: Har inga
Vad var det sista du sa när du pratade i telefon? : Puss
 Favoritmat? : Vet inte
Vilken bok håller du på med att läsa just nu? : Eva & Adam, haha
 Hur mycket shoppar du för varje månad?: Ganska mycket..
Har du en egen digitalkamera?: Ja
Vad ser du utanför ditt fönster?: En gata
Vad har du på dina väggar?: Inget
Har du många bilder på din data?: Ganska
Vem ringde dig senast?: Mamma
Har du körkort?: Nej
 Vad åt du senast?: En macka
Gillar du skolan? : Öh.. vet inte
Vilken var den senaste låten du lyssnade på? : Caroline
Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort?: Nej
Om jag säger va, så säger du...? :Va?
Vilken var den senaste hemsidan du var inne på?: Playahead.se
 Längtar du till något?: Ja
Om ja, till vadå?: Till skolavslutningen
Vem pratade du senast med på msn? : Marie
 Om du sträcker ut din högra hand,vad nuddar du då?: Luft
Gillar du att bada? : Ja, fast inte i kallt vatten
Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv?: Nej aldrig!
Har du någon dricka nära dig just nu?: Te
Vad ska du göra idag?: Sova

4 maj

tja
jag har inte skrivit på 5 (tror jag) dagar och det beror på att jag har varit på landet med sofi, och jag kan berätta att vi har badat i havet, 3 gånger! är det inte coolt eller? jaja, de följande dagarna har jag bara ätit, ätit, hoppat studsmatta, ätit, badat, ätit, ätit, hoppat srudsmatta osv. det var mysigt, och roligt. en kväll gjorde vi anden i glaset eller vad det nu heter. det var såååå läskigt jag trodde jag skulle dö. men jag fick faktiskt reda på en massa intressanta saker. det var jättekul. men jag längtar efter att få vara med lite kompisar, kanske går ut ikväll och träffar några så om det är någon som ska ut ikväll så kan ni allt ringa. nu ska jag nog gå, kanske skriver senare, elelr inte. puss hej ha det bra!

RSS 2.0